Hostelworld.com

Nomad Buzios Seashore Hostel

Priser
karta
Recensioner
8.4
Utmärkt 771 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.2
  • Säkerhet 8.4
  • Plats 9.6
  • Personal 8.3
  • Atmosfär 8.5
  • Renlighet 8.0
  • Utrustning 7.9
BOKA NU
8.4
Utmärkt 771 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.2
  • Säkerhet 8.4
  • Plats 9.6
  • Personal 8.3
  • Atmosfär 8.5
  • Renlighet 8.0
  • Utrustning 7.9
Nomad Buzios Seashore Hostel Located at Rua das Pedras 25, , Buzios.
Nomad Buzios Seashore Hostel
Brazil
Buzios 28950000 Rua das Pedras 25
84% 771
-22.7554853 -41.8885731
Nomad Buzios Seashore Hostel
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • England, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
11 maj 2016
8.3

Great Location! Door right into the beach. One of the best hostel breakfasts I have had in my travels. The room was very small, dark and had a few creepy crawlies in there but nothing that scary. It served it's purpose. I couldn't seem to get hot water through which is the only negative. I enjoyed the stay, it was pretty quiet when I stayed but can imagine it would be fun in peak.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Argentina, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
30 apr 2016
10.0

Súper recomendable! Ubicación inmejorable, muy buen servicio y súper limpio

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
26 apr 2016
10.0

La atención, y el clima del hostel es increíble, desayuno súper bien y con la mejor vista. De volver a Buzios vuelvo a Nomad sin dudarlo.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
6 apr 2016
7.4

El hostel que tiene una ubicacion inmejorable, cerca de todo, en pleno centro. Esta al lado de la playa por lo que te despertas escuchando las olas y tenes una hermosa vista. El mantenimiento del hostel dejaba mucho que desear. La habitacion tenia aire acondicionado pero no control remoto, estaba fija en 22 grados, pasamos frio. La ducha no tenia agua caliente, tuvimos que hablar 3 veces para que la vayan a arreglar, recien al 2do dia a la noche tuvimos agua caliente. Muy ruidoso de tarde.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Kanada, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
21 mar 2016
10.0

Absolutely loved this hostel, the location is great. The staff was very helpful and I met amazing people. I was in the mixed dorm room and would recommend it!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Österrike, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
19 mar 2016
6.0

Beautiful location but really run down rooms and not very helpful staff

    • 6.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
17 mar 2016
9.1

Really nice rooms, good amount of space, amazing view amazing location, great common area, cool bar too nit unfortunately no guests there were using it!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Colombia, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
7 mar 2016
6.6

Lo peor, de lo peor especialmente por los absolutamente mal educados 8 hombres (Mayoritariamente PORTEÑOS) que me tocó en la habitación, pero apesar de todo destaco: 1) La ayuda eficaz y rápida de los recepcionistas especialmente de un Brasilero - hombre y de Anne, una linda y amable francesa que desafortunadamente ya no hace parte del equipo; 2) Espectacular desayuno (digno de un hotel 3/4 estrellas) de Martín un argentino AMABLE, que ahora tampoco hace parte del equipo del hostel.

    • 2.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
6 mar 2016
8.0

El hostel esta perfectamente ubicado. Es muy lindo. Lo.único es que nuestro cuarto tenía mucho olor a sucio y se reclamó varias veces que lo limpien.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
1 mar 2016
6.9

The Location is perfect. Right in front of the sea. Friendly staff and good breakfast. The kitchen is only good for using the microwave. The rooms are nice and small, but unfortunately our bathroom was mold-infested. All in all, I would say the hostel is good for a short term stay.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.