Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

No.8 Tottenham

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
8.0
Utmärkt 956 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.8
  • Säkerhet 8.4
  • Plats 7.4
  • Personal 8.8
  • Atmosfär 8.2
  • Renlighet 7.1
  • Utrustning 7.8
BOKA NU
8.0
Utmärkt 956 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.8
  • Säkerhet 8.4
  • Plats 7.4
  • Personal 8.8
  • Atmosfär 8.2
  • Renlighet 7.1
  • Utrustning 7.8

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
25 mar 2017
6.6

Preis-Leistungsverhältniss ist gut. Ich war für ein Wochenende mit einer Freundin in London und wir haben eine günstige Unterkunft gesucht. Wir sind dann im No. 8 Tottenham gelandet in einem 10er Schlafsaal. Das Personal ist super nett und hilfsbereit und der Pub unter dem Hostel ist auch preiswert. Wir hatten allerdings Schimmel im Zimmer und nur zwei Steckdosen auf 10 Betten, aber bei dem Preis kann man das mal verkraften.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
16 mar 2017
8.6

Everything ok with the price you pay

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
12 mar 2017
9.1

ホステル自体はキッチンも大きく使いやすかったのですが土地柄があまり良くないらしくホステル周辺ではイギリス人の方をあまり見かけませんでした。 また、トッテナムの試合がある日は警察がかなりの数出動して周囲は物々しい雰囲気でした。その為か部屋で盗難がありました

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • USA, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
9 mar 2017
9.1

I love this hostel! I am an avid Spurs fan, and the hostel is literally a few steps away from the Lane. Will definitely be coming back!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
8 mar 2017
7.4

Für den Preis kann man absolut nichts sagen. Das einzige was zu beanstanden ist, ist dass gelegentlich Toilettenpapier fehlt und es zu wenig sanitäre Anlagen gibt. Die Sauberkeit ist ganz in Ordnung.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
7 mar 2017
8.6

Really good hostel. Very clean and staff are friendly and helpful. Fantastic value for money.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
5 mar 2017
10.0

Great people, great price and great location, keep up the good work guys!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
3 mar 2017
9.1

We had some troubles due to a missed flight and had some email contact before we arrived. The staff was amazingly helpful and friendly. Our room and the bathrooms were clean and sufficient. The pub under the hostel was great as well, played good music and had a nice ambience. Just in front of the hostel departed the bus and had a good connection to the city center. We had a wonderful stay in this hostel and I recommend it for everyone who wants to have a nice place to stay for a good price.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
2 mar 2017
6.9

Alles in allem und insbesondere für den Preis ist dieses Hostel jedem zu empfehlen, WENN man es mit der Ausstattung un der Sauberkeit für ein paar nicht zu ernst nimmt. Check In und Check Out waren problemlos, Bettwäsche ist inklusive & die Zimmer sind verhätnismäßig groß, was super ist. Während unseres Aufenthaltes gab es einen Wasserschaden in der Küche und Waschbecken sowie Spülbecken waren einige Male verstopft. Ein Großes Manko ist auch das es nur 3 Toiletten mit integrierter Dusche gibt.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
1 mar 2017
10.0

Amazing hostel!!!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.