Hostelworld.com

Nirvana Hostel Taganga

Priser
karta
Recensioner
8.4
Utmärkt 79 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.5
  • Säkerhet 8.8
  • Plats 7.4
  • Personal 8.9
  • Atmosfär 8.6
  • Renlighet 7.8
  • Utrustning 8.8
BOKA NU
8.4
Utmärkt 79 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.5
  • Säkerhet 8.8
  • Plats 7.4
  • Personal 8.9
  • Atmosfär 8.6
  • Renlighet 7.8
  • Utrustning 8.8

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • England, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
18 feb 2017
6.0

Hostels is fine but it is an Israeli hostel

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Argentina, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
15 feb 2017
6.9

El hostel esta muy bien! La cocina 24hs muy buena. Demasiada gente y muy ruidoso

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
10 feb 2017
10.0

Es un hostal agradable. Lo que uno espera encontrar en el caribe y cerca al mar. Rumba y buena música y una piscina para disfrutar y conocer gente.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Sydafrika, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
5 feb 2017
8.3

The hostel was fine but I'm really annoyed at the fact I booked on hostel world and when I checked my account it hadn't gone off from hostel world yet but when I checked out they said I hadn't paid yet so I did. Then when I left it had then gone off of my account. So for ripping me off I can't say I give you too much credit

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Chile, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
2 feb 2017
9.7

Muy bueno el ambiente y buenas energias 👌🏼

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Chile, Kvinna Group, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
23 jan 2017
7.4

No todo el staff tiene buena disposición al atender. Y al momento de pagar nos cobraron todo sin descontar el pre deposito que ya habia hecho, y eso genero retrasos al momento de hacer el check out porque tuvimos que solucionar ese problema.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
16 jan 2017
8.9

Un hostel chico pero lindo! Tenía servicio de limpieza de la habitación todos los días. No tiene cocina para prepararse uno, pero el bar tiene comida barata y barata. Habíamos reservado una habitación de cuatro con baño privado y cuando llegaron nos dieron una de seis y nos dijeron que iba a seguir siendo privada para cuatro. Por un error de la administración nos pusieron a otra chica más, pero finalmente nos descontaron la plata.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
15 jan 2017
7.4

Lo mejor del hostel es la pileta y la cocina, mucha variedad y buenos precios. Lo negativo es la falta de limpieza en las áreas de recreación. Las mesas siempre sucias, al igual que la sala de tv y computadora. La ubicación es buena, y el personal muy atento.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
  • Anonym
  • Argentina, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
3 jan 2017
8.9

Lindo hostel para gente joven de hasta 24 años. Mucha fiesta hasta la 1am. Sin cocina para usar. Excelente servicio de bar y resto. Excelente pileta y área social.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Chile, Kvinna Group, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
31 dec 2016
10.0

Best hostal ever!!!!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.