X
OBS: 9 eller fler gäster kvalificeras som en gruppbokning, ändra antalet gäster för att återgå till normal sökning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vägbeskrivning till Niriis Hotel

Agii Apostoli, Herakleous St, Kato Daratso, Chania, Grekland

karta & vägbeskrivning


93%Betyg

  • 94%Värde för pengarna
  • 96%Säkerhet
  • 90%Plats
  • 98%Personal
  • 96%Atmosfär
  • 90%Renlighet
  • 88%Utrustning

Översatt av Google Här är de anvisningar om hur man når Niriis hotel:

Med flyg (Chania airport), buss och hyrbil:
Från flygplatsen till Chania finns det bussar (lokalbuss schema, de ändrar varje vecka: www.bus-service-crete-ktel.com/timetable.php) varje 2 timmar till Chania (första på 7:00, senast kl 22: 20), pris € 2,30 varje biljett. Flygplatsen är 19km från hotellet, 20 minuters resa till Chania. När i Chania, du har att fånga en annan buss från 1866 kvadrat, 1 kvarter från terminalen på flygplatsen bussen i Chania centrala busstationen (se info nedan "Med buss"). Kollektivtrafiken är lätt.
Du kan också ta en taxi, det är runt 30-35 Euro för att gå till hotellet. Det är 25 Euro till Chania. Fråga alltid det genomsnittliga priset innan du går ombord en taxi! Det finns inget behov av att göra en avancerad bokning, eftersom det finns gott om taxibilar som väntar på taxistation mitt emot flygplatsen terminalen.
Mitt råd är att hyra en bil, eftersom att hyra en bil är samma pris (30-40 euro) som tar en taxi, och du har det i 24 timmar! Gas är dyrt i Europa och Grekland, på Kreta är 1.85 euro per liter. Kom till hotellet med bil, och sedan ger dig idéer om att gå och vad du ska göra!
Biluthyrningsföretaget som vi rekommenderar att använda är OK hyror. Den är pålitlig, med normala priser och ligger mindre än 100 meter från hotellet, bredvid INKA supermarket, så det är lätt för dig att kommunicera och ordna allt själv. Det är cirka 35 euro för 1 dag, 30 för 3 dagar, 25 för mer.
För vägbeskrivning från flygplatsen, kör mot väster om Chania till Kladissos korsning. Följ anvisningarna nedan från Kladissos.

Med buss från: Souda hamn / Chania / Chania centrala busstationen (lokalbuss schema, de ändrar varje vecka):
Från Souda hamn: När du kommer ut ur båten vid Souda, mittemot båt eller på vänster sida (10m bort), det är den lokala blå bussen (lokalbuss schema, de ändrar varje vecka: www.bus-tjänsten-kreta -ktel.com/timetable.php) som tar dig till Chania. I den närliggande kiosken de säljer biljetter för 1,50 euro styck. Ha inte bråttom att komma ur båten, vid utloppet det blir trångt och du kommer att förlora mer tid väntar på att gå ut. Bussen slutar i Chania centrum, nära Agora (marknaden i form av kors).
Från Chania: Promenera till 1866 (torg 1866, på grekiska, i Chania), där bussar avgår och avsluta till / från Agii Apostoli (där Niriis hotell är). Ta buss nr 21 (och andra) från 1866 kvadrat. Det är 1 minuts promenad (50m) mellan busshållplatsen och Chania centrala busstationen. Avståndet är ännu kortare från Chania centrala busstationen (lokalbuss schema, de ändrar varje vecka: www.bus-service-crete-ktel.com/timetable.php). Första bussen till Agii Apostoli avgår kl 07:00, sista kl 23:00 från 1866 kvadrat, men vi rekommenderar att vara där tidigare. Alternativt få en taxi från 1866 kvadrat. Köp din biljett från kiosken (1,10 euro), innan du får på bussen till Agii Apostoli, biljetterna är billigare om du köper dem innan du kliver på bussen. När du kliver på bussen, be chauffören att släppa av dig vid Agii Apostoli parkering, intill Agii Apostoli Park. Du vet att du är där när du ser havet. När du stiger av bussen på parkering, och havet är bakom dig, kommer du att se motsatta Xenios Dias restaurang. Därifrån Niriis är 30m. Eller be att sluta efter Lidl i Agii Apostoli och hitta Xenios Dias restaurang framför parkeringen. Till vänster i restaurangen är en mycket liten, två-riktning gata, Herakleous Street. Gå in, vägen går kvar, sedan 5m ser du Niriis hotellet på vänster sida.

Med bil, från Chania:
Gå till Kladissos korsningen, den västra gränser Chania stad, med 6 trafikljus. Därifrån Niriis är 3km. Håll alla rakt, sväng höger på den tredje trafikljuset som du stöter på, när du ser på din högra sida INKA supermarket, efter att ha gått ner från en kulle. Därifrån Niriis är 300m. Sedan går alla rakt. Du kommer att se en liten fotbollsplan på höger, och en liten park på vänster. Du kan se havet. Därifrån Niriis är 100m. Sväng vänster och kör längs parken. Du kommer att anlända i en stor parkeringsplats, är havet framför dig. På den stora parkeringen finns en restaurang, Xenios Dias. Därifrån Niriis är 30m. Till vänster i restaurangen är en mycket liten, två-riktning gata, Herakleous Street. Gå in, svänger vägen vänster, på 5m på vänster sida ser du Niriis hotel.