Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Neptunes Town Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
8.9
Utmärkt 4321 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.9
  • Säkerhet 8.8
  • Plats 9.7
  • Personal 9.5
  • Atmosfär 8.5
  • Renlighet 8.5
  • Utrustning 8.3
BOKA NU
8.9
Utmärkt 4321 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.9
  • Säkerhet 8.8
  • Plats 9.7
  • Personal 9.5
  • Atmosfär 8.5
  • Renlighet 8.5
  • Utrustning 8.3

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
23 apr 2017
8.9

The ensuite rooms are fantastic. Great place to stay. I'll definitely return and do recommend.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
23 apr 2017
8.9

立地と値段が手頃でいいと思いました。人もみんな優しかったです。

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
22 apr 2017
9.1

Neptune Hostel is clean and comfortable. The rooms and bathrooms are unremarkable but tidy and functional. Great location! Would stay here again if I came! Wifi was very unreliable and only worked in the kitchen/reception area.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
21 apr 2017
10.0

A very cosy and charming place in the middle of the center of killarney. The staff is really friendly and helpful, the beds are good. I slept in a 6 bedroom but they book only four people in there, so its not too crowded. You are in the heart center of music and restaurants, very irish and very nice. I was very happy there with everything and I will come again, if I go to Killarney.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Polen, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
20 apr 2017
10.0

Definetly I'll come back and have already recommend to friends

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
19 apr 2017
8.6

Wir haben uns sehr wohl gefühlt

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Irland, Mixad grupp, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
19 apr 2017
9.4

We really enjoyed stay, the staff were very efficient and welcoming, our room was comfortable and very clean.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Schweiz, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
18 apr 2017
9.4

Super Hostel kann ich nur weiter empfehlen. Ich war dort für eine Woche und habe es sehr genossen. Das Personal ist super freuntlich und hilfsbereit. Nur die Küche ist ziemlich chaotisch aufgeräumt.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Mixad grupp, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
16 apr 2017
10.0

Excellent rapport qualité / prix - excellent accueil - excellente situation en plein cœur de Killarney - calme

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
16 apr 2017
8.9

대체로 다 좋았어요! 2박했고 여성도미터리에사 해서그런지 좀더 비교적 깔끔하고 편했고 일단 각층마다 화장실 있는데 남녀 따로라 편했어요! 제가 있던 층엔 샤워실2개 변기2개 세면대2개였는데 G층에 있는 수하물방 옆에 있는 남녀공용화장실도 넓게 있더라구요~ 보안은 방문 카드키라.좋았고 근데 개인사물함은 없고요 직원들 진짜 계속 바뀌고 다양한데도 겁나 전부다 친절하고 뭐 물어보면 잘 알려주고ㅠㅠ 아 근데 와이파이 G층에서만 되는데 그마저도 tv룸에선 잘 안터지고 리셉션 앞에서난 터져서 그거 많이 답답...ㅠ 그리고..휴.. 방음 너무 안 돼요.. 침대가 벽에 붙어있었는데 옆방 말소리가 너무 크게 다 들려서 휴.. 예민하신 분들은 많이 시끄러우실듯.. 그리고 불도 방 전체 1개뿐이라.. 다른사람 배려하느라 못켜거나 일찍끄고 그런점은 조금 불편.. 위치는 일단 정말 좋구요! 호스텔에서 링오브케리 트어 신청해사 잘 다녀왔어요~와 그리고 조식 짱! 이정도면 짱!! 식빵 커피에 시리얼 있음!!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.