X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

30 000 boenden i 180 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till Nathan's Villa Hostel Warsaw

Ul. Piekna 24/26, Building C, Warszawa, Polen

karta & vägbeskrivning


79%Betyg

  • 81%Värde för pengarna
  • 82%Säkerhet
  • 83%Plats
  • 85%Personal
  • 76%Atmosfär
  • 74%Renlighet
  • 73%Utrustning

Översatt av Google För de som kommer till vandrarhemmet från Centralstationen (Warszawa Centralna) rekommenderar vi en kort promenad. Efter att ha lämnat tågstationen (Warszawa Centralna) se till att du har Palace för vetenskap och kultur (stor, konstig, Ghost Busters stil, ser byggnad med ett klocktorn på toppen) på vänster sida och att du är på Aleje Jerozolimskie Street. Keep walking; du måste passera på Polonia Palace Hotel (på höger sida, på andra sidan av gatan). När du ser den stora huvud passage av Aleje Jerozolimskie och Marszalkowska Street, gå igenom underjordisk passage: rakt så långt du kan gå och sedan höger. Efter att ha kommit ut ur underjordisk gång du måste hitta dig själv stående på botten av Novotel hotell. Se till att du har hotellet på vänster sida och att du är på Marszalkowska gatan. Håll gå rakt längs gatan.
Efter att ha passerat Wilcza street (en sidogata från Marszalkowska) sväng vänster på Piekna Street och fortsätta att gå längs den. Var belägna i ett ljusrosa byggnad med en enorm Nathans Villa Hostel banner på det.

För dem som anländer med flyg:
Chopins flygplats ta buss nr 175 till centrum. Det tar ca 30 minuter att nå busshållplatsen heter "Centrum" (18: e stoppet). Senare följer våra walking riktningar från Novotel Hotel. Taxi transfer från Modlin borde inte kosta mer än 30 PLN.
Modlin Airport-det enklaste sättet är att ta en buss till Centrum (Centrum). Det kostar ca PLN 35. Det kommer att släppa av dig i närheten av centralstationen (Warszawa Centralna) inom synhåll från Palace of Sience och kultur-som är mycket lätta att upptäcka. Följ våra walking riktningar. Taxi transfer borde inte kosta mer än PLN 100.

För alla andra införsel kontrollera din anslutning på
http://warszawa.jakdojade.pl/?locale=en
som buss / spårvagnslinjer kan ändras.

Ring oss om du har några problem!