Hostelworld.com

NYC Summer Dorms

  • 1 University Plaza, Brooklyn, NY 11201, New York, USA
Priser
karta
Recensioner
6.8
Bra 263 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.3
  • Säkerhet 8.1
  • Plats 7.8
  • Personal 6.8
  • Atmosfär 5.7
  • Renlighet 5.8
  • Utrustning 5.9
BOKA NU
6.8
Bra 263 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.3
  • Säkerhet 8.1
  • Plats 7.8
  • Personal 6.8
  • Atmosfär 5.7
  • Renlighet 5.8
  • Utrustning 5.9
NYC Summer Dorms Located at 1 University Plaza, Brooklyn, NY 11201, New York.
NYC Summer Dorms
USA
New York NY 11201 1 University Plaza, Brooklyn, NY 11201
68% 263
40.6916048 -73.9803671
NYC Summer Dorms
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Tjeckien, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
7 aug 2015
6.3

The dorms are pretty good if you wanna save money and get a place to sleep and don't care about anything else. Location is great, subway is right in front of the building, downtown Brooklyn a short walk away, as well as Brooklyn Heights. This isn't really a hostel but more like a dorm, nothing is going on there, it's just a place to sleep, don't expect anything more. They didn't ask for student ID and there are no lockers for luggage.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
2 aug 2015
6.3

I stayed in this Hostel for three nights and altogether it was ok for the quite cheap price. The rooms were total different to the pictures and not very clean as they are purged only once per week. The washing room wasn't really clean either and only 1 out of 3 showers had warm water. Besides that the price is quite cheap and the security is very high, because it is located on a campus. From the location you can get very fast to Manhattan via Metro which lays directly in front of the campus.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
1 aug 2015
2.6

This place feels like a squat. Neither bedrooms nor bathrooms are particularly clean. The place felt like somewhere waiting for demolition. There are no lockers. Keycard stopped working on first day and was told that there was no way to give me spare so every time i went to bathroom i had to get reception to let me back into the bedroom. Madness. One of the worst places I've ever stayed.

    • 2.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 4.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
30 jul 2015
5.7
Översatt av Google

Först och främst, rummet jag bodde i var otroligt smutsig. Medan jag fick rena sängkläder, det är där renlighet stoppas. De gemensamma utrymmen där också ganska smutsiga och badrum sänkor var ständigt fylld med hår. Det fanns ingen atmosfär som helst eftersom detta var en sovsal byggnad, ungefär som en lägenhet. Platsen var fantastiskt eftersom det var rätt på Q tåg som var ett uttryckligt till Manhattan, och på ungefär $ 25 per natt, kan du stå ut med de tillkortakommanden för ett par dagar.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
23 jul 2015
6.9

You pay for what you get.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
  • Anonym
  • Dominikanska republiken, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
21 jul 2015
8.9

Excelente ubicación.. muy cercana a varias estaciones de tren, excelente precio y servicios generales de todo el personal de seguridad de la instalación y de atención al cliente! Higiene regular en las habitaciones. También deberia tener un lugar seguro para guardar el equipaje cuando el huesped registra la salida del hostal pero necesita pasear unas horas más en la Gran Manzana!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
13 jul 2015
10.0
Översatt av Google

Billigt boende med människor i alla rader av arbete, verkligen strikta riktlinjer och inga kommunala aktivister eller hjälp med något annat än billigt boende, höger.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Kanada, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
8 jul 2015
9.7

Great place for that short getaway to the city. Very accessible to all the hottest places.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
8 jul 2015
2.6

Dirty, expensive

    • 2.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 4.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
  • Anonym
  • USA, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
7 jul 2015
9.1

The shared bathroom is never great, but it was fine using it. The building was secure and close to the subway. You can get to all the great sights in minutes.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.