Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Mountain House, Arthur's Pass YHA

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
9.5
Superb 95 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.5
  • Säkerhet 9.5
  • Plats 10.0
  • Personal 9.3
  • Atmosfär 9.0
  • Renlighet 9.7
  • Utrustning 9.3
BOKA NU
9.5
Superb 95 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.5
  • Säkerhet 9.5
  • Plats 10.0
  • Personal 9.3
  • Atmosfär 9.0
  • Renlighet 9.7
  • Utrustning 9.3

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • England, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
8 feb 2017
10.0

Great place to stay to break up the drive of Arthurs pass. stunning walks from the hostel and very friendly atmosphere..

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
4 feb 2017
9.7

Had a private room in one of the cottages, loved it so much. The cottages are so charming, the woodburning stove really made it. The kitchen and living room were so nicely appointment. My favorite accomodation on the S. Island

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
12 jan 2017
9.4

Tolle Athmosphäre und super freundliches Personal! Wir haben ein gratis- Upgrade vom 8er Zimmer auf ein Doppelzimmer in einem Cottage bekommen. Dort hatten wir ein eigenes Bad, Küche und Wohnzimmer mit Kamin den wir befeuern konnten. Super Athmosphäre!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
21 dec 2016
9.7

Cleanest kitchen so far! Nicest staff as well :)

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Nederländerna, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
28 nov 2016
9.7

Really liked this hostel. The location is perfect. Very close to the treks and de view from the room was amazing.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
28 okt 2016
10.0

Perfect little hostel in a tiny village. It has great facilities, a nice large kitchen and dining room. The heaters work well, maybe even too well but up in the pass you will be happy for them.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
2 okt 2016
10.0

Wicked, sharp little place. And the fella what owns it seemed to know what he was about.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
24 sep 2016
10.0

Perfect place to stay in Arthur's Pass. The place is relaxing and I didn't want to leave.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.