Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Mosquito Old Town Apartments

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner

Endast fastigheter med recensioner på de senaste 12 månaderna får ett betyg.

Plats

Poselska 17

Vägbeskrivning Till Boende

Översatt av Google
Mosquito Old Town Apartments ligger på Poselska 17 Street (.

Från flygplatsen
Om du kommer med flyg, det enklaste sättet att komma till vårt hostel är att ta tåget som avgår från flygplatsen tåget terminal till centralstationen.

Från flygplatsen terminalbyggnaden finns det en gratis buss, som tar dig till järnvägsterminalen eller så kan du bara gå 200m.

Tåget fungerar från 5:24 till 22.24 pm.

Biljetten är 12 PLN / 20 PLN returbiljett (du kan köpa den på tåget).

Det tar cirka 19 minuter att komma till centralstationen. Följ sedan instruktionerna nedan.

Vid sen ankomst finns också nattbuss 902 till Krakow.

Det billigaste sättet att komma till Krakow är att ta en lokal buss nummer 208, 292 eller 902. En ride kostnad 4,00 PLN / 2,00 PLN (diskonterat) men det räcker upp till 45 minuter. Buss tar dig intill tågstationen och följ sedan anvisningarna skrivna nedan.

BUS / COACH

Det finns två nivåer av busstationen. Om du är på den första nivån gå ner till nivå 0. På nivå O gå till tunnelns ingång och du kommer att vara på järnvägsstationen och följ anvisningarna nedan
Från järnvägsstationen:

1. PÅ GÅNG

Lämna tågstationen och gå ner till sväng vänster vid trappan som leder dig till huvudbyggnaden på stationen tunneln. Huvudet mot byggnaden och innan du anger sväng höger när du ser Galeria Krakowska (stort köpcentrum). När du når det stora torget chef för hotell som heter "Andels". På vänster sida av hotellet hittar du pass som leder till stadens centrum. På andra sidan av gångtunneln gå till vänster och fortsätter med parken. Efter ca 7 minuters promenad sväng höger in Dominikańska gatan (gatan med spårvagnsspåren). Den första gatan till vänster är Poselska gatan. Gå tillsammans med liten sväng höger och nummer 17 kommer att ligga på vänster sida (den stora trä porten bredvid "Trzy Papryczki 'Restaurant

2. Med spårvagn

Om du inte känner för att promenera, kan du få till Mosquito Lägenheter med spårvagn. Lämna tågstationen och gå ner till sväng vänster vid trappan som leder dig till huvudbyggnaden på stationen tunneln. Huvudet mot byggnaden och innan du anger sväng höger när du ser Galeria Krakowska. När du når den stora sqare fortsätter längs huvudbyggnad tågstationen. I slutet av torget kommer du att se en spårvagnshållplats på höger sida. Du måste ta spårvagn nr 10 (på väg in i riktning mot Łagiewniki). Du måste ta av vid den andra hållplatsen (Św. Gertrudy). När du får av din spårvagn måste du ta Dominikańska gatan (gatan med spårvagnsspåren skär parken). Passera genom parken. Den första gatan till vänster är Poselska gatan. Gå tillsammans med liten sväng höger och nummer 17 kommer att ligga på vänster sida (den stora trä porten bredvid "Trzy Papryczki 'Restaurant). Du gjorde det!

Spårvagnen BILJETTER

På spårvagnshållplatsen intill centralstationen samt i varje spårvagn (i första vagnen) kan du hitta maskiner där du kan köpa spårvagn biljetter (de har olika språkalternativ engelska samt). En enda resa för 20 minuter (mer än tillräckligt för dig) kostar 2,80 PLN. Kom ihåg! Du måste validera din biljett så snart du anger spårvagn (även den du köpte i en maskin inne i spårvagnen)!


Flygplatsen upphämtning!

Vi kan ordna en flygplats plocka upp för dig. Bara skicka oss förfrågan via e-post med ditt namn, flightnummer, ankomstdagen och vi hämtar upp dig och ta direkt till vandrarhemmet.
Upphämtning på flygplatsen från Krakow Balice Airport: 80 PLN (1-4 personer), 100 zloty (5-8)

Upphämtning på flygplatsen från Katowice Pyrzowice flygplats: 330 PLN (1-4 personer), 360 zloty (5-8 personer)

Endast fastigheter med recensioner på de senaste 12 månaderna får ett betyg.

Läs alla recensioner BOKA NU

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.