Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Mini Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
8.4
Utmärkt 207 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.5
  • Säkerhet 8.9
  • Plats 8.9
  • Personal 8.4
  • Atmosfär 7.9
  • Renlighet 8.4
  • Utrustning 7.6
BOKA NU
8.4
Utmärkt 207 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.5
  • Säkerhet 8.9
  • Plats 8.9
  • Personal 8.4
  • Atmosfär 7.9
  • Renlighet 8.4
  • Utrustning 7.6

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
2 aug 2017
8.9

Mini hôtel pour un maxi plaisir d être au centre de Gênes. Dans ces conditions !

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
19 jul 2017
8.3

Bien situé dans le centre proche des sites touristiques et peu loin de la gare centrale (5min en bus ou 15min a pieds), peu loin du port, et pas mal de restaurants corrects aux alentours Personnel très accueillant parlant même français Salle de bain séparée mais privée, parfait même si petite et vieillotte Chambre et lit primaire mais bien pour un court séjour, par contre : bruits de rues un peu bruyants ! Et connexion wifi très faible ! Agaçant Recommandable pour court séjour seul ou a deux

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
12 jul 2017
8.6

Nothing special, but great location and value.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Italien, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
23 jun 2017
5.1

La cosa che più mi ha lasciato basita è stato trovare una blatta gigante in camera, una volta avvertito in reception mi sono sentita ancor più presa in giro perché nessun segno di mortificazione da parte loro se non che dirmi se la finestra era aperta.... conclusione : lo scarafaggio è stato rimosso ed io non ho più aperto la finestra per il resto del viaggio, in quella stanza mancava un ricircolo d aria..

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
20 jun 2017
10.0

Très satisfait de cet hôtel, même si un petit problème est intervenu concernant la climatisation de la chambre. Pensez à vérifier son fonctionnement avant 19H00, car plus de contact avant le lendemain matin.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
2 jun 2017
4.9

La reservation était pour 2 personnes sur hostel world et à notre arrivée il y avait une erreur , il n'y avait qu'un lit simple. Donc, on nous a chargé 30 euros de plus pour être deux après s'être obstiner avec le gars de la réception.

    • 2.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Pakistan, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
27 apr 2017
10.0

Very very good was a nice trip thanks to all the staff

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Chile, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
19 mar 2017
9.4

Muy recomendado!! Buena relación calidad y precio. La limpieza excelente y la habitación muy agradable. Volvería nuevamente 😉

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.