Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Milhouse Hostel Cusco

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
8.5
Utmärkt 1335 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.2
  • Säkerhet 9.0
  • Plats 9.4
  • Personal 8.5
  • Atmosfär 8.4
  • Renlighet 8.0
  • Utrustning 8.0
BOKA NU
8.5
Utmärkt 1335 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.2
  • Säkerhet 9.0
  • Plats 9.4
  • Personal 8.5
  • Atmosfär 8.4
  • Renlighet 8.0
  • Utrustning 8.0

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Chile, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
16 feb 2017
10.0

Ubicado muy cerca de la plaza de Cusco y el mercado de San Pedro. El staff es muy amable y dispuesto a ayudar. Ambiente muy grato para jovenes! :)

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
16 feb 2017
9.4

Superbe auberge en plein centre de Cusco

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
10 feb 2017
9.7

Gran hostel! Buen ambiente, el bar genial y a buen precio y el desayuno incluido es increible. Además el propio hostel tiene una agencia que te ayuda con las excursiones y los transportes a buen precio. Lo recomendaría sin duda.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
9 feb 2017
9.1

Muy buen hostel con muy buena onda! Los chicos de la atención muy predispuestos a ayudarte y aconsejarte sobre las mejores formas de armar tu viaje.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
5 feb 2017
9.7

very nice place to stay

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Argentina, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
24 jan 2017
10.0

Excelente hostel!! Buena ubicación, muy limpio, espacioso y muy respetuoso del descanso. Aparte tiene un bar con mucha onda para hacer el ruido necesario donde corresponde. Muy buen desayuno!! Me encantaría volver!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
15 jan 2017
8.9

Das Frühstück war super, der Standort auch und das Personal sehr nett. Allerdings war das Internet sehr schlecht. Ich hatte bei meinen Aufenthalten etwas Pech mit meinen Zimmermitgiedern, aber dafür kann das Hostel ja nichts. Teilweise wurde die Bettwäsche nicht gewaschen, sondern einfach für die näcshten Bettbewohner in den Spint gelegt. Es gab allerdings die ganze Zeit kostenlosen Tee und das Personal hat teilweise die Hostelgäste zu rTour aus dem Bett geholt, wenn sie verschlafen hatten.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
7 jan 2017
9.7

The hostel is in a great location, just a few blocks away from Plaza de Armas! The bar has amazing food, with convenient prices. Its travel agency is super helpful and so is the staff. I'd definitely stay there again if I came back to Cusco

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
7 jan 2017
6.3

We stayed at Milhouse Hostel before and after our Inca Trail trek in a 3 bed private room and 2 beds in a 4-bed dorm. The 3-bed private room was exactly the same as a 4-bed dorm with just one less person, beds made and a towel for our stay, personally not worth the extra money. The 4-bed dorm was not cleaned properly with food and drink left around. Bed was not prepared/changed for a 22:30 arrival and we had to wait an extra hour before getting to bed. Otherwise, good atmosphere and bar food

    • 4.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
5 jan 2017
8.0

Good hostel with a nice bar area with good food, beers a bit expensive. Dorms were really good, nice comfy beds with privacy partition and big warm duvets

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.