Hostelworld.com

Miami Beach Bikini Hostel Cafe & Beer Garden

  • 1247 West Avenue, Miami Beach, Miami, USA
Priser
karta
Recensioner
8.0
Utmärkt 1835 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.1
  • Säkerhet 7.6
  • Plats 8.4
  • Personal 8.4
  • Atmosfär 8.2
  • Renlighet 7.5
  • Utrustning 7.7
BOKA NU
8.0
Utmärkt 1835 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.1
  • Säkerhet 7.6
  • Plats 8.4
  • Personal 8.4
  • Atmosfär 8.2
  • Renlighet 7.5
  • Utrustning 7.7

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • christianbebop
  • Colombia, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
15 feb 2017
7.4

Está muy bien para un par de noches, sin embargo hace falta gestionar más ambiente , hacer eventos que permitan y faciliten la relación entre los huéspedes.... y bueno procurar no poner la música de la recepción a las 6am... de esto esta bien ubicado.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Argentina, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
10 feb 2017
9.7

Excelente hostel. Jose is the very nice. he helped on everything. Great place and very good location. thanks for all.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Venezuela, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
3 feb 2017
8.6

Bueno el servicio y con beneficios de desayuno dentro del pago.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • harecjusseff
  • Argentina, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
28 jan 2017
9.7

Muy bueno, volveré.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Ryssland, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
27 jan 2017
2.0

I was staying at this hostel for just one night and checked out next morning at 8am because i had flight to Dominican Republic at 11am. Guy on reception asked my name, i said yes its me and i was checked out. When i was landing in Dominican Republic i received sms from my bank, they took my money from my credit card for one more night and they also informed me about it on my email. Now i try to get my money back but nobody answer to me.

    • 2.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 2.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
  • angeloabeke
  • USA, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
25 jan 2017
10.0

Great Atmosphere

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Colombia, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
24 jan 2017
9.1

Hello! Bikini hostel is a very nice place in Miami Beach. Outgoing all the day and make new friends from all the world. For me it was a veryvnice experience. Than you so much team bikini, Jose is a very nice Host. I will return!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • nicovear
  • Argentina, Par, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
21 jan 2017
10.0

Todo muy bien, limpio y organizado, excelente ambiente entre los huéspedes y la atención tanto del la chica de recepción como la barman son destacables, volvería a elegirlos sin duda alguna

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Norge, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
12 jan 2017
7.4

First receptionist were good, next two I spoke with were either grumpy or preoccupied with mobile phone and did not seem interested to help. Bartenders were pretty much awesome

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
11 jan 2017
4.3

So many weird people here and dirty everywhere especially the common kitchen completely disgusting . Don't believe the pictures!

    • 4.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 4.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.