Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Miami Beach Bikini Hostel Cafe & Beer Garden

  • 1247 West Avenue, Miami Beach, Miami, USA

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
8.0
Utmärkt 1971 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.0
  • Säkerhet 8.0
  • Plats 8.6
  • Personal 8.0
  • Atmosfär 8.2
  • Renlighet 7.4
  • Utrustning 7.8
BOKA NU
8.0
Utmärkt 1971 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.0
  • Säkerhet 8.0
  • Plats 8.6
  • Personal 8.0
  • Atmosfär 8.2
  • Renlighet 7.4
  • Utrustning 7.8

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Italien, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
15 aug 2017
9.7

Awesome place to stay in miami, best people, a lot of things going on everyday and a lot of good vibes. The most friendly hostel and ever been too. Just very nice in general. I recommend it.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • paul17abril4061
  • Chile, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
15 aug 2017
10.0

Excelente

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Peru, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
15 aug 2017
9.1

Los cuartos son amplios con camas grandes y todos cuentan con baño, refrigerador y horno microondas, el bar siempre bien atendido le dan un buen ambiente de fiesta, el que no quiere caminar hasta la playa tiene aquí un bus que los lleva por 25 centavos y otro gratis al supermercado. José se llama uno de los jefes, siempre muy atento, amable y servicial. Espero volver pronto.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
13 aug 2017
3.7

el peor hostel donde me he quedado. los cuartos descuidados camas incomodas , los camarotes son de 3 c/u. Dormi en la litera de arriba a pocos cm del techo, el A/C no enfriaba lo suficiente para la cantidad de personas. A excepción del Sr Miguel todo el personal tiene mala actitud y cero disposición de servicio. Malhumoradas, parcas, cortantes. El baño de mi cuarto lo usaban 13 personas, el 1er día lo dejaron manchado con heces y nunca lo limpiaron hasta que me fui, la se`ñal WiFi malisima,

    • 4.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
  • Anonym
  • Spanien, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
11 aug 2017
8.3

Nice hostel, the rooms were quiet and air conditioned. It's a bit of a party hostel but the rooms are far away from the common area, so it was no bother.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Brasilien, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
9 aug 2017
5.1

Me decepcionei! Um lixo!

    • 4.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
8 aug 2017
10.0

Vale la pena hospedarse ahí, la ubicación es grandiosa en South Beach y puedes ir a la playa 15 minutos caminando o tomar un autobús con $0.25 usd que pasa aquí enfrente y recorre todo Miami Beach, el personal super amable desde que llegué, el ambiente muy bueno con música en el bar y el desayuno incluido!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • USA, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
6 aug 2017
10.0

I loved my stay at Bikini Hostel. The music and the overall vibes are always on point. The friendliness and professionalism of the staff is impressive. Shoutout to Jose, the host with the most. Oh yea, and who doesn't love a 2-for-1 happy hour?

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Brasilien, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
5 aug 2017
3.1

Detestei, tive um tratamento péssimo palase funcionarias por eu ser brasileiro e falar pouco o inglês Eu queria comprar comida e água E elas nem olhavam na minha cara Uma verdadeira posilga E UM PÉSSIMONE LUGAR Se tivesse uma nota menos que zero Essa seria a nota Um lixo

    • 2.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Chile, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
4 aug 2017
10.0

Ecxelente atencion y muy divertido 100% recomendable

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.