Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Masaya Hostel Bogotá

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
9.0
Superb 997 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.7
  • Säkerhet 9.4
  • Plats 9.5
  • Personal 8.9
  • Atmosfär 8.6
  • Renlighet 9.4
  • Utrustning 8.7
BOKA NU
9.0
Superb 997 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.7
  • Säkerhet 9.4
  • Plats 9.5
  • Personal 8.9
  • Atmosfär 8.6
  • Renlighet 9.4
  • Utrustning 8.7

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
16 aug 2017
10.0

Auberge top, très bien placée et agréable.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
13 aug 2017
10.0

Rien à dire si ce n'est que c'est une excellente adresse dans la candelaria.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
9 aug 2017
10.0

Great place, friendly stuff & amazing breakfast! Absolutely recommend it!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
8 aug 2017
8.9

Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Die Mitarbeiter waren sehr hilfsbereit und aufmerksam. Das Frühstück für 12.000 POS lohnt sich definitiv. Es gab eine große Auswahl mit viel Obst, Rührei und Pancakes. Das Hostel war sehr sauber und die Zimmer waren gut ausgestattet

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
5 aug 2017
9.7

Only rated security low because I thought it was excessive but other people will appreciate it. Live music nights, sociable staff and beautiful community spaces really make this place cool.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
1 aug 2017
9.1

Clean and trendy hostel Good customers service

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
Se svar från boendet

Hello Thanks a lot for your comment, we appreciate it. Vladimir, Manager Masaya Bogotá

  • Anonym
  • Nederländerna, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
1 aug 2017
8.6

Echt een aanrader. Was hier 3 nachtjes als solo traveller en snel mensen ontmoet. De staff is erg behulpzaam en vriendelijk. Het hostel ligt in een leuke buurt met winkels en musea, let wel gewoon goed op je spullen wanneer je de straat op gaat! Ontbijten bij het vega tentje ernaast moet je doen.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
30 jul 2017
8.3

Lovely clean Hostel in a good location. It was more expensive than other Hostels in the same area, however was much nicer. Good breakfast included for Private Rooms. Our room was under the stairs at the back of the property, making it loud when people were walking up and down the stairs. Overall great place, would recommend if you're looking for a clean and safe Hostel.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
Se svar från boendet

Hello Thanks a lot for your comment, we really appreciate it. It is good to recive always a feedback from our guests. Vladimir, Manager Masaya Bogotá

27 jul 2017
8.6

Needs more bathrooms

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
Se svar från boendet

Hello Thanks a lot for your comment, we will keep in mind your suggestion. Vladimir, Manager Masaya Bogotá

27 jul 2017
9.7

Supermooi hostel. Er hangt een fijne relaxte sfeer met altijd een jazzmuziekje op de achtergrond. Je merkt dat er goed is nagedacht over het concept en de stijl. Een aanrader als je een netjes sfeervol, niet te druk hostel zoekt.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.