X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

30 000 boenden i 180 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till Mapamundo

Calle Milans, Barcelona, Spanien

karta & vägbeskrivning


87%Betyg

  • 89%Värde för pengarna
  • 80%Säkerhet
  • 97%Plats
  • 96%Personal
  • 83%Atmosfär
  • 81%Renlighet
  • 80%Utrustning

Översatt av Google OBS: Om du anländer senare än vad som anges, eller har svårt att hitta guesthouse, vänligen ring oss / skicka ett SMS


Kom direkt till fastigheten efter att du har kommit i Barcelona, ​​eftersom vi kommer att vänta på dig här på den timmen du angav i bokningen.

Anländer från Barcelonas flygplats

Buss:
När man reser ut från flygplatsen i Barcelona rekommenderar vi dig att ta en blå buss som heter Aerobus till Plaza Catalunya. Denna buss ansluter flygplatsen till staden och det är det enklaste sättet att komma fram. Det är ca 4 euro, men det lämnar dig i centrum av Barcelona. Du måste gå av bussen på Plaza Catalunya. (Detta är ändstationen)

I Plaza Catalunya du måste ta en tunnelbana.

Tunnelbanan du måste ta är tunnelbanelinje 3 (den gröna linjen) med riktning till Zona Universitaria. När du kommer att vara i tunnelbanan riktning Zona Universitaria, kommer du att passera tunnelbanestationen Liceu och nästa är Drassanes. Du måste få bort i "Drassanes" Station, avsluta Las Ramblas.

Precis framför utloppet från stationen, det är Carrer de Josep Anselm Clave Street.

Denna gata är på vänster sida; Det innebär att när du är på Las Ramblas, med Plaza Catalunya i ryggen och Colon staty framför dig, är det till vänster. Du måste följa Josep Anselm Clave Street. Denna gata ändrar sitt namn Carrer Gott.

När du går på Carrer Gott och komma fram till hörnet med Carrer d'Aviny (den andra sidan av Avign heter calle Simo Oller), sväng vänster i Avinyo, kommer den andra gatan till höger nu Carrer de Milans. Sväng höger in på Carrer Milans (Tecknet på gatunamnet kommer att vara på motsatt sida som du står inför). Du hittar oss på nummer 4, ring på dörrklockan märkt "Marcelo, rektor 3a''.
Tåg:
Var 30 minuter ett tåg avgår från flygplatsen. Ta tåget och gå av i Barcelona Sants station, då måste man ta tunnelbanan, linje 3 (grön linje) med riktning Canyelles och stig av i "Drassanes" Station. När du är i Drassanes Följ förklaringarna ovan.


Anländer från Girona flygplats:

Ta bussen till Barcelona till Estacio Nord. På framsidan finns en tunnelbanestation. Du måste ta linje 1 (röd linje) med riktning till Hospital de Bellvitge. Du måste få bort på Plaza Catalunya. Byt till linje 3 (grön linje) med riktning till Zona Universitaria. Du passerar Liceu tunnelbanestation och gå av i Drassanes. När du är i Drassanes Följ förklaringarna ovan.