X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

33 000 boenden i 170 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till Managua Backpackers Inn

Colonial Los Robles Monte Los Olivos, 1 c. Norte, 1 c. Oeste, � c. Norte Casa #55, Managua, Nicaragua

karta & vägbeskrivning


84%Betyg

  • 83%Värde för pengarna
  • 88%Säkerhet
  • 82%Plats
  • 84%Personal
  • 81%Atmosfär
  • 84%Renlighet
  • 83%Utrustning

Översatt av Google Vi finns strax utanför Carretera Masaya, 1 kvarter söder om Metrocentro Shopping Center. Från den gamla platsen för Bar "Chaman", vi är ett halvt kvarter söderut.

Taxichaufförer vet vår plats baserad på följande adress: Colonial Los Robles, Donde Fue Bar Chaman, 75 Metros al Sur, Casa # 56

Vandrarhemmet är beläget cirka 30 minuter. med bil från Managua internationella flygplats (Augusto C. Sandino International Airport). Överföringar med taxi kostar ca $ 20. Vi erbjuder även flygplatstransfer som kan bokas i förväg via vandrarhemmet via e-post till contact@managuahostel.com. Kostnaden är $ 15 för enkelriktad transport för en person och $ 20 för två personer och $ 10 för varje ytterligare person.

Managua har inte en central bussterminal, men vandrarhemmet ligger nära till alla större transportpunkter. UCA är en populär avstigningspunkten särskilt för resenärer som kommer från Granada / Masaya, som ligger bara 5 10 minuter med taxi från vandrarhemmet ($ 1- $ 2 USD per person eller 24-48 Córdobas) eller 20 minuters promenad. Du kan antingen be föraren att låta dig av direkt på vandrarhemmet eller gå av framför Metrocentro Shopping Center och Hotel Intercontinental och därifrån är det bara en 5 minuters promenad för att komma hit.

Den TICA Busstationen ligger cirka 15 minuter med taxi från vandrarhemmet ($ 2- $ 3 USD per person eller 48-72 Córdobas).

Som regel de flesta platser i Managua kostar $ 2- $ 3 per person i en taxi för att komma till om de inte är väldigt långt.