X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

33 000 boenden i 170 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till Mamallena Backpackers

'Casa 7-62, Calle Primera, Perejil', Panama City, Panama

karta & vägbeskrivning


82%Betyg

  • 82%Värde för pengarna
  • 86%Säkerhet
  • 74%Plats
  • 87%Personal
  • 84%Atmosfär
  • 82%Renlighet
  • 80%Utrustning

Översatt av Google Med taxi,
Om du behöver transport till eller från flygplatsen eller annan transfer transport, vänligen kontakta oss med dina uppgifter.
Oavsett var du kommer ifrån en taxi är enklast för första gången. Berätta taxichauffören "La Primera calle, Perejil, en la misma Casa de la Junta Comunal de Calidonia sv Perejil. Tiene que entrar donde esta Antigua Million y seguir la calle, doblar a la Izquierda. Estamos 50 metros antes de Via Espania, en la misma casa de la Junta Comunal de Calidonia. "

De kan också släppa dig mitt emot Farmacias Arrocha i Perejil, ser du en byggnad som kallas "Govimar", gå upp den gatan och vi är på höger sida.

Vi har också en flygplats pickup service från den internationella flygplatsen. Det är $ 30 (ungefär samma pris som en taxi) för 1-4 personer och vi ska försöka sätta dig tillsammans i en grupp med andra människor för att göra det billigare om vi kan.

MED BUSS
De die hard backpackers kommer förmodligen göra det här sättet,
Från den internationella flygplatsen-
Generellt bara tillrådligt på dagtid. Det kan ta 1-2 timmar beroende på trafiken och kostar 25 cent i det här skedet. Det kommer att gå hela vägen längs Via Espana. Tala om för föraren att du vill 'Farmacias Arrochas sv Perejil'. Mittemot Arrocha på Via Espania är Govimar, bredvid det är en Delta bensinstation. Gå upp på gatan som Govimar är på och vi är på höger sida, det är den första vita huset., Den andra porten och upp i toppen.
För att nå bussen, avslutar flygplatsterminalen och gå till höger, gå runt sidan av caféet och gå igenom parkeringen och upp till huvudvägen. Korsa vägen och vänta i bussen härbärge för en buss som säger "TOCUMEN-Via España" på framsidan. Med ryggen mot flygplatsterminalen bussen kommer att resa till vänster. Det är lätt, men du kan behöva be om lite lokalt stöd.

Från bussterminalen / Inrikes flygplatsen (Albrook) -
Att komma till oss från Albrook bussterminal (där alla bussar anländer och avgår) är lätt, så länge du vet var du ska gå av. Hoppa på en buss som säger Via España på framsidan och tala om för föraren att du vill gå av vid "UNIVERSIDAD LATINA". Däri korsa vägen, huvudet upp till Via Espana och du bör komma ut på "Farmacia Aroccha", kors vid övergångsställen och gå rakt upp, med Govimar på vänster sida, och vi kommer att vara det vita huset till höger, andra grinden och upp i toppen.
Från den inhemska flygplatsen följer samma riktningar som ovan men först måste du komma till bussterminalen! vilket är $ 2 taxi.