X
OBS: 9 eller fler gäster kvalificeras som en gruppbokning, ändra antalet gäster för att återgå till normal sökning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vägbeskrivning till Mama Naxi`s Guesthouse

Wuyi steer WangJiaZhuang Alley 70#, Ancient Town, Lijiang, Kina

karta & vägbeskrivning


80%Betyg

  • 82%Värde för pengarna
  • 76%Säkerhet
  • 86%Plats
  • 76%Personal
  • 79%Atmosfär
  • 82%Renlighet
  • 76%Utrustning

Översatt av Google Den mamanaxi Guesthouse är beläget i den sydöstra delen av den gamla staden Lijiang, centrum av den gamla staden - Sifang Jie (Salutorget) - är bara 10 minuters promenad bort.

På grund av vissa licens-relaterade frågor, havent vi kunnat erbjuda upphämtning under en tid. Om du kommer till Lijiang med buss, först av allt måste du ta reda på vilken busstation du kommit fram till. Om du är i XinKeYunZhan (busstationen), kan du fånga # 12 bussen för att komma till NanMenJie (den södra porten till gamla stan), då du går in i gamla stan, fråga runt lokalbefolkningen för Wanziqiao (en liten bro ) och därifrån är det en ca 200 ms promenad till vårt pensionat. Om du tar en taxi från busstationen, du be chauffören att ringa oss eller ringa oss och be föraren att prata med oss, och vi kan tala om för föraren var att släppa av dig (ca 10 RMB), då kommer vi att hämta dig. Vid GaoKuaiKeYunZhan (Express busstationen), är det bättre att ta en taxi, igen, kommer vi tala om för föraren var att släppa av dig. Om du tar tåget till Lijiang, kan du ta # 18 bussen till ZhongYiShiChang (ZhongYi Market), gå igenom marknaden, fråga runt lokalbefolkningen där Wanziqiao är. Eller om du ger oss ett meddelande i förväg, kan vi ordna en 5-säten mini-van för att plocka du upp vid järnvägsstationen. Det kostar 40 RMB / van.
Om du kommer till Lijiang med flyg och behöver hämtning från flygplatsen, behaga berättar oss ditt flygnummer, ankomsttid och där du flyger från en dag innan via e-post eller telefon i förväg. Vi kan ordna en bil att hämta dig från flygplatsen till vårt pensionat. Dess 80 yuan per bil från 7:00 till 23:00, och 100 yuan från 23:00 till 07:00.
Och du kan ta en flygbuss. Flygbussen på Lijiang flygplatsen (¥ 20/person) tar dig direkt till Lantian Hotel i Lijiang. Efter dit, ring oss när du fånga en taxi. Kommer vi att tala om för föraren hur man hittar oss.

Vi har olika typer av rum, kan du hitta en lämplig own.And en stor gård, kan du chatta, spela, eller göra ingenting och bara njuta av solen ~
Och vi ger värdesaker webbhotell och bagageförvaring gratis.
Vi tillhandahåller de Trekking Tigersprångsklyftan reserelaterade tjänster

Vi erbjuder rejäla en lokal smak dinner.As gästerna kan sitta tillsammans som en familj middag.
På helgerna kommer det att finnas speciella mat och en liten fest.


Vi ser fram emot ditt besök och bo med oss ​​^ _ ^