X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

33 000 boenden i 170 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till Maleku Hostel

50 mts oeste del Hospital Nuevo Alajuela, Alajuela, Costa Rica

karta & vägbeskrivning


89%Betyg

  • 85%Värde för pengarna
  • 94%Säkerhet
  • 85%Plats
  • 93%Personal
  • 85%Atmosfär
  • 91%Renlighet
  • 90%Utrustning

Översatt av Google Vi finns:. 50 meter oeste de la entrada huvudsakliga del Hospital Nuevo de Alajuela, diagonal a la Parada de taxibilar, Casa Esquinera (50 mts västerut från huvudingången till det nya sjukhuset i Alajuela, är huset på hörnet)

Tror ALDRIG taxichaufförer! De gör falska telefonsamtal (ha folk på telefonen låtsas de arbetar för oss! DET ÄR EN STOR LÖGN) de kommer alltid att försöka ta dig någon annanstans och säga att vi är fulla eller nästan.
Även om du är i San Jose och taxichaufförer berätta att rutterna är nära eller så är det en manifestation! Det är en lögn också!


KOM IHÅG!
Om du kommer från Stillahavskusten eller Centralamerika, alla bussar stannar vid flygplatsen. Så gå inte hela vägen till San Jos down town, gå av vid flygplatsen.

Vägbeskrivning från flygplatsen
Med buss:
Bussarna stannar framför flygplatsen (gula eller röda bussar) .Ta bussarna kommer att ALAJUELA.Tell busschauffören att stanna vid ingången till det nya sjukhuset i Alajuela. (Parar en la entrada del Hospital nuevo de Alajuela) .Vi ligger 200 meter från busshållplatsen, är vandrarhemmet på corner.Bus takt $ 0,75.
Med allmänna taxi:
Nå för en röd cab, berättar taxi vår riktning. Betyg runt $ 4. Om du tar en röd cab, alltid be att inrätta "La maria" (poner 'la Maria "por favor). Så att du vet hur mycket är attraktionen och de kommer inte att debitera dig mer.
Genom flygplatsen Taxi: Vi Recomment att ta en Orange Cab
Ge taxichauffören vår direction.Orange Cab takt $ 4 - $ 6

Om du kommer från San Jose eller Heredia:
Ta en buss till Alajuela por el Invu, berättar busschauffören att stanna vid ingången till det nya sjukhuset i Alajuela.If bussen går non stop, det brukar stanna vid flygplatsen. Buss takt $ 0,75

* Priser kan ändras när som helst med ut meddelande