Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Makuto Backpackers Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
 • Värde för pengarna 9.1
 • Säkerhet 9.1
 • Plats 9.2
 • Personal 9.6
 • Atmosfär 9.5
 • Renlighet 8.8
 • Utrustning 8.5

Plats

Calle de la Tiña 18

Vägbeskrivning Till Boende

Från bussen eller tågstationen ta buss nummer 3 eller 33 till Gran via ett stopp, som också är känd som Domkyrkan stopp. Därifrån kan du antingen komma på promenader eller ta MINIBUS # 31 för att få upp Albayzin. Gå av vid hållplatsen: Monasterio st. Isabel La Real är makuto ligger 50 meter ner från klostret.

Promenad från den katedralen: Cross GRAN VIA Street och Avsluta bussen och gå tillbaka mot korsningen du just passerat. Du kommer att vara på en gata som kallas Gran Via och i slutet av korsningen kommer att bli en Caixa Bank. Cross Gran Via här och huvud i gatan kallas CARCEL BAJA. Fortsätt gå. Fortsätt sedan att gå upp nästa gata som kallas CALDERERÍA NUEVA. Du kommer att gå förbi många arabiska affärer och restauranger. I slutet av Caldereria Nueva finns en kyrka och Street byter namn till 'Cuesta de San Gregorio. Följ upp denna gata tills du kommer en imponerande orange moriska hus som kallas 'Carmen de la Media Luna' med en stor palm Infront. Här sväng åt vänster genom 'MULADAR DE DONA Sancha' och den första en till höger är Calle Tina (Makuto är i nummer 18). Om de kommer med tunga hjul bagage rekommenderar vi att en taxi på Plaza Nueva eftersom gatorna är coblestone (läs intruktioner)


Från flygplatsen: Ta flygbussen till Granada och stig av på Gran Vía con Reyes Católicos stopp, (centrum, beräknad tid: 25 min.), Som också är känd som Domkyrkan stopp. Därifrån följer övre intruktioner Vandring från katedralen sedan minibuss 31 inte når Santa Isabel La Real på grund av gata restaurering.

Med taxi:
Be föraren att ta dig till 'Monasterio de Santa Isabel la Real', som är den närmaste platsen att Makuto där en taxi kan komma fram. Det kan kostar ungefär 6-8 euro från buss eller tåg St, och 30 euro från Granada flygplats beroende på trafiken. Calle Tina är precis framför detta kloster. Det här alternativet rekommenderas om de kommer med rullstol eller tungt bagage. Vissa oförskämd taxichaufförer kan försöka att släppa dig någon annanstans lättare för dem, inte ner, om inte låta dig på Santa Isabel La Real kloster (bilar kan nå denna punkt även med gatorna restaurering).

MED BIL:
Från Málaga, ta ringvägen i Granada (Span.: 'circunvalacion), och ta avfarten heter Méndez Núñez och fortsätta längs Avenida Fuente Nueva tills du kommer till Avenida de la Constitución. Där, på ljuset, gå rakt fram in på Avenida de Madrid och ta
riktning Albayzin-Carretera de Murcia.
Från Carretera de Murcia, skriver du in i Albaycín via sidornas Street (Calle sidor) att fortsätta till
du kommer till Salvador kyrkan (Iglesia del Salvador), väl där gå runt kyrkan i Tomasas Street (Carril de las Tomasas), ta sedan Camino Nuevo de San Nicolas, tills du kommer åtminstone Santa Isabel la Real.
Du ska parkera i denna gata. För att komma till huset med bil är inte lätt och det är svårt att hitta ett ställe att parkera.
Calle Tina är precis framför klostret Santa Isabel la Real.

Ett annat alternativ skulle kunna vara: parkera bilen på parkeringen El Triunfo på Avenida de la Consitucion. I detta fall
sväng till höger vid ljuset som nämns ovan till Avenida de la Constitución och du kommer att se parkering
efter några meter. Du fortsätter din väg gå upp eller med taxi.

VIKTIGT om körning
Distriktet i Albaicín skyddas av Unesco och nå med bil är begränsad. Du bör känna till att för att komma in i Calle Pages, måste du göra det från 8 till 11 am eller 14-20 pm.Otherwise ingången är begränsad till neighbourghs. Det finns ingen tidsgräns för att lämna den gamla stadsdelen.
 • Värde för pengarna 9.1
 • Säkerhet 9.1
 • Plats 9.2
 • Personal 9.6
 • Atmosfär 9.5
 • Renlighet 8.8
 • Utrustning 8.5
Läs alla recensioner BOKA NU

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.

×