X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

30 000 boenden i 180 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till Luka's Lodge

Lu'ica b.b. 21450, Hvar, Kroatien

karta & vägbeskrivning


97%Betyg

  • 100%Värde för pengarna
  • 97%Säkerhet
  • 90%Plats
  • 100%Personal
  • 100%Atmosfär
  • 97%Renlighet
  • 97%Utrustning

Översatt av Google Om du råda Luka om din ankomsttid han hämtar dig från färjeterminalen. Numret kommer att vara på din bokningsbekräftelse.

ELLER

Från Hvar Ferry
-------------------
När du stiger av båten i Hvar hamn, kommer du vara på piren. Piren sträcker sig ut till vänster, och du kan se slottet i fjärran.

Nästan framför dig (något till vänster), ser du en liten glassbutik framför ett väntrum och några pizza butiker. Gå bakom glassen butiken och upp gränden av trappor. (Det finns en bankomat till höger om trappan om du behöver ta några pengar.)

På väg upp för trapporna, det finns en restaurang ungefär halvvägs upp på höger sida. Mot toppen av trappan finns det lokala fotbollslaget emblem på väggen (till vänster). Nu är du på toppen av trappan, sväng höger och börjar gå längs gatan.

På denna gata du kommer klara sju "stationer på korset" (små stenhyddor). Fortsätta att gå förbi dem tills du ser trappan till en skola på vänster sida (en byggnad undertecknat "SKOLA").

Det är en orange låda som vanligtvis har en trafik arm ansluten till det efter skolan, och omedelbart efteråt kommer det att finnas en gata stiger upp till vänster med en trappa. Sväng vänster här och börja gå upp. Var försiktig eftersom trottoaren här kan vara ganska hala!

Gatan leder upp till en liten trappa. Ta trappan till vägen, sedan urna höger och följ gatan.

Efter 100 meter, till vänster ser du en gul skylt för Luka s Lodge. Gå upp för trapporna, och Luka kommer att vara där för att hälsa på dig!