Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Lotte - The Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
9.5
Superb 1263 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.4
  • Säkerhet 9.4
  • Plats 9.9
  • Personal 9.8
  • Atmosfär 9.0
  • Renlighet 9.3
  • Utrustning 9.4
BOKA NU
9.5
Superb 1263 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.4
  • Säkerhet 9.4
  • Plats 9.9
  • Personal 9.8
  • Atmosfär 9.0
  • Renlighet 9.3
  • Utrustning 9.4

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
11 aug 2017
8.6

The hostel itself was great, really good location. Any problems we had were with the roommates, not the hostel itself.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
10 aug 2017
9.7

Overall a very nice place to stay! Great location right near the schloss. Also very comfy beds. My one complaint was that it was very noisy outside in the morning. This could just be because I was on the first floor. I highly recommend this hostel.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
8 aug 2017
10.0

Wirklich schönes und gemütliches Hostel, wir haben uns sehr wohl gefühlt.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
4 aug 2017
9.7

Very nice and stylish place in the middle of the old city. Rooms and bathroom are clean and in the kitchen there is free coffee and tea for guests. Useful recommendations what to see and where to go by a friendly staff. I will stay at Lotte again!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Taiwan, Kvinna Group, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
27 jul 2017
10.0

Lotte is the best choice!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
Se svar från boendet

Thanks a lot for the highest score(-:

26 jul 2017
9.7

櫃檯人員非常親切,會帶你認識環境,附近有小超市可以買材料。衛浴和廁所稍嫌不足,早上人多要等。有無限供應的麥片、咖啡、牛奶....早餐可以輕鬆解決。hostel位置就在城堡纜車旁邊,離海德堡的景點都很近,從車站過來搭33號公車大概需要15-20分鐘,下車後不用五分鐘就可以到達!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
Se svar från boendet

Thanks for the super review! We're glad you had a good time here. Unfortunately we don't have more space for another bathroom, sorry.

  • guobei19917611
  • Kina, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
25 jul 2017
10.0

Ich werde diese Hostel unbedingt empfehlen. Gute Position, ganz nah zum Schloss, und die Leute dort sind super freundlich!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
24 jul 2017
8.6

Great staff, great location, quiet hostel

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
24 jul 2017
10.0

최고입니다!! 방은 정말 다른호스텔보다 훨씬 넓고 샤워실은 넓진않지만 받침대와 문이 완벽해서 씻기가 어느곳보다 편리했어요. 리셉션 직원은 진짜 너무 심각하게 친절하셨어요 ㅠㅠ 모르는거 다가르쳐주시고 어디서 지도 복사본까지가져와서 길표시해주시고 매장 15분밖에안남았는데 뛰어가면된다고 화이팅하고 걱정걱정하시고 외국인직원글케친절한거첨봤습니다. 일하시는모든직원분들이 마주치면 무조건 웃으면서 인사해주세요. 시리얼과 커피는 언제든지 먹을수있어요.하이델베르크에 오래머무르는분은 없겠지만 추천합니다. It was perfect for me.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
Se svar från boendet

Thank you so much for the fantastic review and you kind words! Come back(-:

14 jul 2017
9.7

33번 버스타면 바로 앞에 있고 하이델베르크 성이 바로 뒤라 위치 좋아요 씨리얼 무료로 제공해줘서 좋아요.직원분 너무 친절하고 화장실 넓고 청결해서 좋았어요 방도 엄청 넓어서 좋았습니다.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
Se svar från boendet

Thanks for the great review(-:

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.