Hostelworld.com

Lotte - The Backpackers

Priser
karta
Recensioner
9.6
Superb 1,028 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.7
  • Säkerhet 9.4
  • Plats 9.8
  • Personal 9.7
  • Atmosfär 9.4
  • Renlighet 9.7
  • Utrustning 9.5
BOKA NU
9.6
Superb 1,028 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.7
  • Säkerhet 9.4
  • Plats 9.8
  • Personal 9.7
  • Atmosfär 9.4
  • Renlighet 9.7
  • Utrustning 9.5
Lotte - The Backpackers Located at Burgweg 3, , Heidelberg.
Lotte - The Backpackers
Germany
Heidelberg 69117 Burgweg 3
96% 1028
49.4113400 8.7123700
Lotte - The Backpackers
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • ingridmicallef6968
  • Australien, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 6 Recensioner
20 apr 2016
9.7

Friendly staff. Cosy hostel. Great location. Awesome city. Definately try out Stand-Up Paddle Boarding while you're there!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
18 apr 2016
9.7

A really amazing cozy hostel i would totally recommend.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Hong Kong, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
14 apr 2016
10.0

Excellent hostel!!! I will choose this hostel next time when I visit again! Highly recommended!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
26 mar 2016
10.0

Alles super! Schön und zentral gelegen in der Altstadt von Heidelberg. Eigenes Schließfach im Gruppenraum für die Wertsachen. Saubere Waschgelegenheit auf dem Gang. Tee, Kaffee und Müsli 24h verfügbar. Große Sammlung an Büchern und Comics sowie freies Internet für die Unterhaltung. Nettes, hilfsbereites und verfügbares Personal.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
24 mar 2016
10.0

Excelente la ubicacion, las habitaciones, todo perfecto. Y Carmen muy amable!!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • USA, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
20 mar 2016
10.0

It was absolutely wonderful. Would definitely stay there again. Perfect access to the castle. Great place. Thank you so much.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
18 mar 2016
10.0

Wonderful stay at a charming hostel.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
18 mar 2016
10.0

Divino hostel. Habitaciones espaciosas con casillero. Baño y duchas compartidas muy limpios. Cocina muy bien equipada con café y té a disposición. Espacio común hermoso, se siente como en casa. El personal de diez. Llegué después de cerrada la recepción y me dejaron una llave escondida para que pudiese entrar y una nota de cómo llegar a mi cuarto. También me permitieron dejar las valijas después del check out. Ubicación genial, en la parte vieja de la ciudad, que es a donde hay que ir.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
11 mar 2016
9.7

De lo mejor que conocí en mi viaje. El hostel tiene una cocina y sala común ultra acojedores, pero no se destaca por ser estilo "familiero". Dificil de describir. Está ubicado muy centricamente, el wifi funciona a la perfección. Las chicas de recepción unas genias, muy divertidas y amables. Lo único que cambiaría del hostel son los baños, ya que no me parece adecuado que las mujeres y hombres compartan todos juntos un mismo baño. El resto, se pasan!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
10 mar 2016
10.0

squeaky clean all over the place, quiet & cosy area yet just 5min away from bars and clubs, very kind staff (big thumbs up to charlotte!). Best part of all? The living room. Seriously. Awesome for chilling during the day with a book, or playing the guitar they have there with your newly met friends. Sadly, I got sick so I couldn't bike around as much as I wanted...but I will come back!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.