Hostelworld.com
Priser
karta
Recensioner
6.9
Bra 482 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.4
  • Säkerhet 6.4
  • Plats 8.9
  • Personal 6.9
  • Atmosfär 5.7
  • Renlighet 6.7
  • Utrustning 6.0
BOKA NU
6.9
Bra 482 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.4
  • Säkerhet 6.4
  • Plats 8.9
  • Personal 6.9
  • Atmosfär 5.7
  • Renlighet 6.7
  • Utrustning 6.0
Locanda Rocco Located at Via del Sole 5, , Florence.
Locanda Rocco
Italy
Florence 50123 Via del Sole 5
69% 482
43.7722302 11.2501378
Locanda Rocco
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
18 apr 2016
7.7

Es cierto que hay una direccion y te mandan a otro lugar, el check in es en el edificio de enfrente y esta super mal explicado. La ubicacion de donde te llevan finalmente es buena pero no deja de ser una pension. Sin lockers . eso si, te guardan el equipaje todo el dia aun dsp de hacer che k out y el personal excelente.volveria porqur ya se la direccion exacta.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • NelsonO
  • Chile, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
12 apr 2016
6.6

Our stay wasn't very good. We must to paid €2,5 per guest per night, cause of taxes, despite the website says "all taxes are included". The room was very noise because the windows couldn't be closed. The bathroom were not clean. The rest was OK.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
10 apr 2016
8.3

La dirección que te marcan es diferente a la que en realidad es, el hostel es en realidad una pensión llamada Ottaviani que nada que ver con las fotos. Aún así limpio y práctico solo para llegar a dormir, cero ambiente de hostel.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Italien, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
8 apr 2016
9.1

Unica nota: i servizi igienici sono un po' datati, infatti la struttura non é recente, ma sono puliti e ben tenuti. Tutto dipende dal l'educazione di chi ci soggiorna. Nel complesso: la consiglierei a tutti

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
6 apr 2016
2.0

Dear folks, be careful before booking this so-called hostel. I had booked one night, but when I arrived there was nobody to let me in or even contact: I called, but they did not call back. So finally I had no place for the night...

    • 2.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 2.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
6 apr 2016
9.1

Amazing location Great staff

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
4 apr 2016
6.9

We had reservation in Roco but they change the place for another one. We had to pay more than the publication.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
4 apr 2016
6.0

나와있는 주소가 아닌 다른 호스텔로 묵었다. 종종 이러는 경우가 있는가봄 위치는 관광지랑 가까워서 좋았음!

    • 6.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
1 apr 2016
2.0

Cannot rate this place as did not stay there. We arrived and they didn't have our booking so moved us.

    • 2.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 2.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
22 mar 2016
9.7

Todo muy bien, excepto el internet..

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.