Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Liverpool International Inn

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
8.0
Utmärkt 645 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.7
  • Säkerhet 8.9
  • Plats 8.5
  • Personal 8.7
  • Atmosfär 7.3
  • Renlighet 7.7
  • Utrustning 7.6
BOKA NU
8.0
Utmärkt 645 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.7
  • Säkerhet 8.9
  • Plats 8.5
  • Personal 8.7
  • Atmosfär 7.3
  • Renlighet 7.7
  • Utrustning 7.6
Liverpool International Inn Located at 4 South Hunter St, L1 9JG, Liverpool.
Liverpool International Inn
England
Liverpool L1 9JG 4 South Hunter St, L1 9JG
80% 645
53.4020614 -2.9714584
Liverpool International Inn
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • USA, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
1 sep 2016
9.4

The staff here was very helpful and professional. The kitchen was nice and spacious. The only thing i think could be improved would be the TV lounge room, as there was no way for me to turn the television on (no remote was there), but other than that I would like to stay here again in the future!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
28 aug 2016
10.0

That's OK.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
18 aug 2016
8.6

Gostei muito de me hospedar no hostel. Em geral atendeu muito por aquilo que eu paguei e, mesmo não ficando tão pertinho do centro da cidade, não esperava encontrar nada a esta altura um pouco mais longe. As recepcionistas ajudaram e foram muito simpáticas. A segurança é ótima a não ser pelo fato de as fechaduras do armário não terem funcionado no meu quarto. A cozinha é completissima e nã custava nada fazer um café da manhã um pouco mais completo além de café, pão e chá. Gostei e indico!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
17 aug 2016
8.9

La verdad que es hostel es bastante bueno. Estuve en una habitación de 4 camas con baño. La cama no estaba mal y la habitación era muy amplia. También todo está bastante limpio, la habitación y el baño. El servicio es servicial y te intentar ayudar bastante. Si vuelvo a Liverpool, sin duda volveré a repetir. Y sin duda, la habitación de 4 camas.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Rumänien, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
12 aug 2016
10.0

Cool hostel. Great international crowd of people.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
4 aug 2016
7.4

Dommage d'une telle différence entre le personnel avec un accueil de jour très agréable et la "releve" plutôt froide du matin.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • England, Par, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
27 jul 2016
7.1

Had a private ensuite double room, basically just a bed and toilet, felt the room lacked a homely atmosphere but definitely good value for money. Toilet wasn't cleaned properly. Overall a barely average experience.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
22 jul 2016
6.3

Nice and easy, RECOMMENDED for the price

    • 8.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
22 jul 2016
10.0

Brilliant hostel smack bang in the action in Liverpool. Would 100% stay again.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Spanien, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
22 jul 2016
6.9

La litera era muy incómoda. El colchón demasiado blando, se clavaba todo. La almohada ultrafina, te dejabas el cuello. Lo demás bien. Buena ubicación, a pocos minutos andando de la zona centro.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.