Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Legends

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
8.0
Utmärkt 4,076 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.0
  • Säkerhet 8.3
  • Plats 8.4
  • Personal 7.9
  • Atmosfär 7.2
  • Renlighet 8.5
  • Utrustning 7.6
BOKA NU
8.0
Utmärkt 4,076 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.0
  • Säkerhet 8.3
  • Plats 8.4
  • Personal 7.9
  • Atmosfär 7.2
  • Renlighet 8.5
  • Utrustning 7.6
Legends Located at Via Curtatone 12, , Rome.
Legends
Italy
Rome Roma/Lazio 00185 Via Curtatone 12
80% 4076
41.9045767 12.5009930
Legends
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Chile, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
12 jan 2017
6.0

En general está bien para quedarse 2 noches pero lamentablemente las habitaciones son más caras de lo que dice la página , se agregan recargos por que si , pero no es una gran diferencia , creo que son 8 euros o algo así . las habitaciones cpartidas se encuentran sucias , nadie limpia los baños , el olor a comida de la cocina se pasa a las habitaciones en el edificio externo. La ubicación es realmente buena , si gustas ir a Roma para pasear harto por la ciudad está bien.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
6 jan 2017
7.4

it was very cold to the room.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
5 jan 2017
8.0

Ho soggilrnato una sola notte. Nel complesso posso dire di esserm trovato bene. Il bagno era minuscolo non saoevi dove poggiare le cose. Il termosifone rotto e di notte sono un po congelata. Ma tutto sommato pulitoe poche stanze nel mio piano. Quindi ok. Se nn dovete star molto lo consiglio. È proprio dietro la stazione centrale e di fronte un supermercato x la spesa.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
5 jan 2017
9.4

Excelente limpeza, lugar muito agradável. Uma pena não oferecerem café da manhã, mas é possível utilizar a cozinha compartilhada. Recomendo!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
2 jan 2017
9.7

Muy buen hostal, muy tranquilo, háganle caso a las indicaciones, el letrero no está tan visible

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Belgien, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
31 dec 2016
5.7

Chambresi étroites, pas d'espace commun (type salon) cuisine pour 6 chambres Hyper petite sans compter la taille du frigo Chasse d'eau qui fuit, et chauffage fonctionnant 1 fois sur 4 ... Je déconseille malgré un bon emplacement

    • 4.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
  • Anonym
  • Mexiko, Mixad grupp, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
31 dec 2016
8.0

We had a good time in Rome. This hostel is close to termini station, so you can get easily to the center at anytime.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
28 dec 2016
8.3

Location was great!!!!!!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
28 dec 2016
9.7

Bien en general, la única área en común es la cocina. Las habitaciones muy bonitas y limpias. Excelente para pasar unos días en Roma. Esta ubicado en buena zona.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Chile, Mixad grupp, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
21 dec 2016
9.4

A pesar de que el trato fue un poco frío (sin siquiera saludarnos), todo se hizo en orden y con eficacia. El lugar es muy agradable y bastante privado, lo cual me pareció conveniente, pero el aire acondicionado que es automático es un problema para descansar ya que cada tres minutos se activa haciendo gran ruido. De todas maneras, gran ubicación por el precio, todo limpio y seguro. Lo recomiendo.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.