Hostelworld.com

Las Vegas Hostel

Priser
karta
Recensioner
7.5
Mycket bra 939 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.5
  • Säkerhet 7.6
  • Plats 6.5
  • Personal 8.2
  • Atmosfär 7.2
  • Renlighet 7.1
  • Utrustning 7.6
BOKA NU
7.5
Mycket bra 939 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.5
  • Säkerhet 7.6
  • Plats 6.5
  • Personal 8.2
  • Atmosfär 7.2
  • Renlighet 7.1
  • Utrustning 7.6
Las Vegas Hostel Located at 1322 Fremont St., , Las Vegas.
Las Vegas Hostel
USA
Las Vegas NV 89101 1322 Fremont St.
75% 939
36.1649209 -115.1312899
Las Vegas Hostel
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Kanada, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
25 maj 2016
4.9

Le quartier est très peu attirant et très effrayant pour de jeunes adultes comme nous. Nous avions tellement peur que nous n'y sommes même pas restées, nous avons trouvé un autre endroit pour la nuit. L'auberge aurait probablement été très bien dans un autre quartier. La propreté n'étais pas très satisfaisante : draps tachés de peinture, tapis mal nettoyé, araignée dans la douche en plus d'être une chambre très sombre. Je conseillerais cet endroit à des gens qui n'ont peur de rien.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 2.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
20 maj 2016
4.3

L'auberge est relativement loin de tout. La salle de bain était très salle. Tout comme la serviette fournie. Pas de petit déjeuner. (Le contraire était indiqué dans l'annonce). Bien que le prix soit très abordable je ne vois pas vraiment de points positifs.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 4.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
  • Anonym
  • Schweiz, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
14 maj 2016
5.1

Das Hostel ist in einer sehr furchterregenden Gegend - ich habe nichts gegen ärmere Leute aber teilweise spazieren sogar drofenabhängige nachts da herum - das Fenster resp. Zimmer lag im EG und war nur mir einer Bolzenstange gesichert - gegenüber ist ein 7/11 wo man ja niemanden ansehen sollte, weil man sonst grad angekwatacht wird - um 3 uhr sieht man immer noch betrunkene Gäste am Pool Bier trinken - naja das nächste mal doch nicht am falschen Ort sparen!

    • 6.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 4.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
5 maj 2016
6.0

Breakfast is almost non-existent, only coffee and few bags of plain oatmeal (I was lucky to get one) and that's it. Pathetic. Room was ok clean, but noisy. There is no soap in the bathrooms.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
3 maj 2016
6.9

Piscine et jaccuzi super, personnel assez gentils. Pas de petits déjeuner quand nous y étions. Les chambres son propres et assez spacieuses. Juste l'emplacement pas top (sur une grande route juste un 7/11 pas très loin)

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 4.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
2 maj 2016
7.7

Guter Preis, entspannte Atmosphäre mit Pool im Hof, aber das mag daran gelegen haben, daß ich am Montag da war. Die Gegend macht einen runtergekommenen Eindruck mit Leuten, die sich scheinbar den ganzen Tag in der Nähe des Hostels rumtreiben, aber freemontstr. ist nachts zumindest belebt.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Australien, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
26 apr 2016
9.1

A short walk from Downtown Vegas (my personal preference!) but an easy bus ride to the strip. Super friendly staff, far more relaxed then a lot of Vegas hostels.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Italien, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
25 apr 2016
7.7

I recommend this place. There are pool, swimming pool, jacuzzi, laundry (but not dry machine) The place is too close from Freemont experience and the Bus. The personal is kind. But the security is bad, you can broken the room's door if you push hard, the good thing is you need a card for open it. The lockers has power outlet that is cool, but you need a padlock and I felt that was fragil. They dont give towel and blanket but at least you can put calefaction. The breakfast is yanky!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
21 apr 2016
6.3

Bit disappointed, about the location mainly. They're right that this is downtown apparently, but it's a rough area, not the Las Vegas I expected.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
8 apr 2016
6.6

No es el lugar más limpio que conocí.. y le falta un poco agiornarse. Queda lejos, pero bueno.. tampoco está tan mal..

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 4.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.