X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

30 000 boenden i 180 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

La Voliera

Via Giuseppe Belluzzo 27, Rom, Italien

inga betyg

  • Endast fastigheter med recensioner på de senaste 12 månaderna får ett betyg.

Boendeinformation:

Översatt av Google
La Voliera är rätt kompromiss för som vill spara vad du skulle spendera på den historiska centrum men vill att detta lätt att få vistas i en fjärdedel nära och optimalt ansluten.
Vårt rum är ljusa och tysta, med privat badrum, trådlöst internet, TV och luftkonditionering. Alla rum, utom en har tillgång till den fantastiska balkongen i fotogalleriet. På begäran erbjuder vi också garaget tjänsten.
Vi privilegium för "maximal självständighet" gästfrihet: våra gäster kommer att ha nycklarna till sina lägenheter, så att du inte kommer att ha några tidsbordsrestriktioner eller tvingas passera igenom en mottagning varje gång du får in eller ut; vår frukost ingår inte i priset, men är på begäran kontakta oss innan ankomst; det är självbetjäning: vid tidpunkten för ankomsten kommer du att ha allt du behöver för din vistelse här (kex, majsflingor, smör, marmelad, juice, mjölk, te, kaffe) och, återigen, ingen tidsplan restriktioner. Tillägget för frukost är 4,00 för person per dag.

Historik:
Vägen Portuense kan vara mamma till vägarna i Rom, och det byggdes till slutet av I-talet DC, för att kunna ansluta staden till hamnen i Fiumicino.
Det är i XV Town hall kallas Arvalia-Portuense till minne av den gamla prästkollegiet den Frates Arvales inrättats genom Romolo, Roms grundare.

Viktig information:

Det är viktigt att du meddela oss tiden för din check-in minst två dagar efter din ankomst; annars kan du inte träffa någon öppna dörren eftersom vi inte alltid hemma.
Om du behöver plats för dig bil du måste fixa två dagar innan ankomst eftersom platsen är bara två.
Kontrollen i är mellan 13-21. Vi begär ett tillägg på 20,00 euro för ankomst i extra tid tills 01:00.
Vi accepterar inte ankomster efter 01:00.

Utcheckning före 10:00.

Viktigt: Avbeställningsregler 72h innan ankomst!

Betalning endast kontant vid ankomsten.

Sök tillgänglighet


Utrustning

  • Luftkonditionering
  • Kabel TV
  • Gratis internetadgang
  • Gratis WiFi
  • Hårtorkar


Policy för avbeställning

Denna fastighet har en 3 policyregel med dag för avbokning.
Underlåtenhet att avboka inom denna tid kommer att resultera i en avbokningsavgift motsvarande den första natten av din vistelse.
La Voliera Located at Via Giuseppe Belluzzo 27, , Rome.
La Voliera
Italy
Rome Lazio Via Giuseppe Belluzzo 27
0% 7
41.8640850 12.4617540
La Voliera
    Rum lediga     Standard Dobbeltværelse Privat Delat Badrum     Standard Dobbeltværelse Privat Delat Badrum     Dobbeltværelse Privat Delat Badrum     Dobbeltværelse Privat Værelse Med Bad/wc     Standard Privata Enkelrum Værelse Med Bad/wc     Standard 3 säng Privat Værelse Med Bad/wc     Standard 4 säng Privat Værelse Med Bad/wc