Hostelworld.com

La Oveja Negra Hostel

Priser
karta
Recensioner
8.3
Utmärkt 70 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.4
  • Säkerhet 8.1
  • Plats 8.9
  • Personal 8.8
  • Atmosfär 8.4
  • Renlighet 7.9
  • Utrustning 7.6
BOKA NU
8.3
Utmärkt 70 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.4
  • Säkerhet 8.1
  • Plats 8.9
  • Personal 8.8
  • Atmosfär 8.4
  • Renlighet 7.9
  • Utrustning 7.6
La Oveja Negra Hostel Located at Calle Guanacaste, frente al Hotel Portofino, , Tamarindo.
La Oveja Negra Hostel
Costa Rica
Tamarindo Guanacaste 50309 Calle Guanacaste, frente al Hotel Portofino
83% 70
10.2972689 -85.8406034
La Oveja Negra Hostel
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Argentina, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
31 mar 2016
5.7

Nos dieron una habitación donde no se podía dormir del ruido que hacía un equipo de a/a que no era el nuestro. Reclamamos y nos quisieron pasar a una habitación donde había más camas que la que nosotros habíamos pagado. Además el cuarto estaba lleno de cucarachas. Me hubiera gustado poder adjuntar las fotos. Saludos

    • 4.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
18 mar 2016
7.4

Great time,friendly staff,nice atmosphere but really not that clean ;-)

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
12 mar 2016
8.9

Buena ubicación y atmósfera, habitaciones amplias y buena onda de sus dueños!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
27 feb 2016
9.7

Such a great hostel with a cool chill surfer vibe! Everyone loves to hang out in the common area to play pool, foosball, and to have a drink! At night, it's a little loud because the bathroom door is constantly slamming from people going in and out. Can't complain, it really has a great vibe to it! Security is great because they have the guests wear bracelets so strangers don't just walk in. Took a surf lesson from FIFO!!!!! Loved it so much!!!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
18 feb 2016
8.9

Buen hostel, tiene aire acondicionado en las piezas lo que se agradece. Los baños estaban limpios, aunque no había jabón. Es un hostel de fiesta, por lo que generalmente hay ruido hasta la medianoche.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Österrike, Kvinna Group, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
8 feb 2016
8.3

En general estaba bien, pero no pudimos dormir porque era muy ruidoso!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
5 feb 2016
8.3

We liked the hostel a lot :) It was nice to sit outside and enjoy your breackfast right under the big tree outside of the hostel. The only 2 things that are bad are that, even though it is realy clean, we found cockroaches in our room and there was no soap in the bathroom. But all in all it was a great experience! We liked it a lot! Keep in mind that you already paid something becuase the volunteers allways forgot about it! Don´t pay double ;)

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
23 dec 2015
8.0
Översatt av Google

Platserna och personal var stor. Downsides för mig var att det var en stor fest vandrarhem (åtminstone när jag var där), en dusch var översvämningar, och jag fick en ganska bra elektriska stötar från några kablar hängande ner i kylen. Även lämnade två brännmärken på min hand.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
20 dec 2015
9.4

Great atmosphere. Mattresses are thin and you must not be expecting to sleep early with a bar right next door.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
14 dec 2015
10.0

I really enjoyed the vibe of the people that work there. They were helpful in so many ways. I would definitely stay there again.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.