Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Koa Wood Hale

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
8.1
Utmärkt 529 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.5
  • Säkerhet 7.9
  • Plats 8.6
  • Personal 8.3
  • Atmosfär 8.1
  • Renlighet 7.3
  • Utrustning 7.8
BOKA NU
8.1
Utmärkt 529 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.5
  • Säkerhet 7.9
  • Plats 8.6
  • Personal 8.3
  • Atmosfär 8.1
  • Renlighet 7.3
  • Utrustning 7.8
Koa Wood Hale Located at 75-184 Ala Onaona St, Hawaii's Big Island, Kailua-Kona.
Koa Wood Hale
USA
Kailua-Kona Hawaii 96740 75-184 Ala Onaona St, Hawaii's Big Island
81% 529
19.6415568 -155.9890365
Koa Wood Hale
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
6 aug 2016
10.0

*great room and facilities *close to shopping facilities *very friendly and helpful staff *felt a little like being home, even for just 4 nights Thanks Josh and Everett! x

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
27 jul 2016
4.9

Its defenetly not clean. Please clean everything.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 4.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
  • Anonym
  • USA, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
27 jul 2016
8.3

Great location! This was my first time staying at a hostel. Bunks were comfortable, everyone was friendly, and just a short walk to town and the beaches.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
16 jul 2016
6.6

Overall the hostel is ok.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
14 jul 2016
4.9

Kackerlacken Mitarbeiter siechen nur vor sich hin & tun eig garnichts, ausser abkassieren und bettzeug übergeben. für eine nacht... erträglich aber nicht mehr.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
12 jul 2016
7.4

Nicht besonders schönes Hostel, aber sauber und preiswert!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
12 jul 2016
8.3

War mit meinem Freund unterwegs und hatten ein 4er Zimmer gemischt genommen waren schlussendlich getrennt (nichts schlimmes nur so als Notiz). Waren aber zwei nächte alleine im Zimmer und das war sehr gemütlich. Der Inhaber ist ein sehr netter Typ. Die Lage ist sehr gut. Zusammenfassend war unser Aufenthalt dort sehr gut und entspannt.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • USA, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
9 jul 2016
10.0

This is a great hostel. So nice to be greeted with a friendly welcome. Escorted to my room and got to meet the group in the attached living room. Chatted with them for awhile and really enjoyed it. Nice comfy clean room and bed. Very nice people. Very good Internet. I'd definitely go again. Bring breakfast food cause there is no free breakfast but a kitchen to use.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
4 jul 2016
8.9

Excellent rapport qualité/prix!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • USA, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
30 jun 2016
10.0

my wife and I had a great time at the hostel. Great setting, nice amenities, nice staff :)

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.