Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Kinlay House Cork

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
7.7
Mycket bra 2,848 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.8
  • Säkerhet 8.0
  • Plats 8.3
  • Personal 8.1
  • Atmosfär 7.4
  • Renlighet 7.2
  • Utrustning 7.2
BOKA NU
7.7
Mycket bra 2,848 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.8
  • Säkerhet 8.0
  • Plats 8.3
  • Personal 8.1
  • Atmosfär 7.4
  • Renlighet 7.2
  • Utrustning 7.2
Kinlay House Cork Located at Bob and Joan's Walk, Shandon, Cork.
Kinlay House Cork
Ireland
Cork Bob and Joan's Walk, Shandon
77% 2848
51.9031229 -8.4750509
Kinlay House Cork
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Kanada, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
25 aug 2016
9.4

Loved it so much we canceled our stay at another hostel so we could stay here longer!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
20 aug 2016
8.6

Estupendo hostel. Las instalaciones eran algo viejas, pero no encontramos problemas en ninguna. Quizás la vuelta desde el centro se hacía un poquillo larga al final del día. Personal magnífico, dispuesto a ayudarte en lo que fuera.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
19 aug 2016
8.6

excellent location. Helpful staff. Good kitchen

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Italien, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
19 aug 2016
8.0

Ho passato solo una notte in questo ostello, la pulizia era buona e il personale molto gentile e accogliente! L'unico problema erano i letti, troppo rumorosi! Ogni volta che qualcuno si muoveva il letto cigolava molto!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
17 aug 2016
8.3

Das Hostel liegt in guter Lage und unser Zimmer war sauber. Das Frühstück ist für den Preis absolut ausreichend. Wir haben uns für den zweiten Morgen einen Käse gekauft, den man im Kühlschrank verstauen konnte, und das Frühstück noch ergänzt hat. Nachts war es in einer Nacht ein wenig lauter auf dem Gang, da man die Türen nicht leise schließen kann und dadurch viel geklappert zu hören war.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Irland, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
17 aug 2016
9.1

Very good , very close to city only 5 minute walk , would stay again

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • ilyalisser7507
  • Nederländerna, Man, 25-30
  • Entusiastisk resenärer
  • 11 Recensioner
14 aug 2016
8.0

Great staff (although they were sometimes too pushy in order to get people out of the kitchen), a lot of good facilities. Location is ok. Bathroom could be more clean. Both the toilets and the showers were kind of dirty.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
13 aug 2016
2.0

The hostel owner likes to spend time on the front desk insulting the customers, and he will insult you!

    • 2.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 2.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
13 aug 2016
10.0

Great location (except it's up a hill!) close to everything, really friendly

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
13 aug 2016
7.1

Really quiet. Love the terrace and the big dining room. Good WiFi connection. Comfortable.bed and 3 min close to the main street.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.