Hostelworld.com

Kinlay House Cork

Priser
karta
Recensioner
7.5
Mycket bra 2,678 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.5
  • Säkerhet 7.7
  • Plats 8.2
  • Personal 8.2
  • Atmosfär 7.1
  • Renlighet 6.7
  • Utrustning 7.1
BOKA NU
7.5
Mycket bra 2,678 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.5
  • Säkerhet 7.7
  • Plats 8.2
  • Personal 8.2
  • Atmosfär 7.1
  • Renlighet 6.7
  • Utrustning 7.1
Kinlay House Cork Located at Bob and Joan's Walk, Shandon, Cork.
Kinlay House Cork
Ireland
Cork Bob and Joan's Walk, Shandon
75% 2678
51.9031229 -8.4750509
Kinlay House Cork
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Nederländerna, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
26 maj 2016
4.3

There were only 3 showers for 20+ people. One of the doors wouldn't lock and one other shower had no real door within, which made everything wet (clothes etc). There were a lot of Eastern European guys everywhere in the common spaces, who were very loud and I found them intimidating as a woman travelling alone.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
20 maj 2016
6.9

Not my favorite hostel, but not the worst either

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
20 maj 2016
8.0

Sono restato solo una notte e solo per dormire. Sfortunatamente la camera era un lazzaretto dato il numero di persone che tossiva e russava ma per il resto tutto ok.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • USA, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
17 maj 2016
7.7

I enjoyed my stay. Bit out of the way, but in a very nice building. Had now complaints or issues.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Nederländerna, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
16 maj 2016
8.3

Hostel is good. Only has to do something about the kitschen. They need new cooking facilities and ovens.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
15 maj 2016
8.9

Good good.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
14 maj 2016
7.1

The hostel was nice, but the bathroom in our dorm wasn't very clean. Also, I arrived late at night, exhausted and cold looking forward to a nice shower, but there was no hot water at all! It was freezing!

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
13 maj 2016
5.1

Sehr schmutzig und laut! Alles klappert...

    • 8.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
12 maj 2016
4.6

Gut: sehr schnell in der Stadt, schlafsaal mit abgetrennten Bereichen Schlecht: Badezimmer sehr dreckig und Türen, Toiletten defekt, durchgelegene Matratzen und Schimmel im zimmer, zu wenig Badezimmer für die Anzahl an Menschen, Tür von schlafsaal ließ sich nicht absperren

    • 4.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
11 maj 2016
8.0

I only used my room and had breakfast once which is toast and jam. Loved my room, I had a single with my own bath. The directions provided from the bus stop are perfect. It's a short walk to downtown, but you walk up hill going to the hostel so keep that in mind if it is a concern for you.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.