Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Kingkool

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
9.1
Superb 415 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.8
  • Säkerhet 9.3
  • Plats 9.1
  • Personal 9.2
  • Atmosfär 9.0
  • Renlighet 9.5
  • Utrustning 8.8
BOKA NU
9.1
Superb 415 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.8
  • Säkerhet 9.3
  • Plats 9.1
  • Personal 9.2
  • Atmosfär 9.0
  • Renlighet 9.5
  • Utrustning 8.8
Kingkool Located at Prinsegracht 51, , The Hague.
Kingkool
Netherlands
The Hague ZH 2512ex Prinsegracht 51
91% 415
52.0740889 4.3045919
Kingkool
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Tyskland, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
13 aug 2016
6.9

Ungemütliche Betten in den Dorms, sonst alles prima.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
12 aug 2016
10.0

Super hostel!! Proche du centre ville avec toutes les facilités au top! Et le tout très propre. Pour le prix c'est vraiment super!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • England, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
11 aug 2016
8.9

My stay and Kingkool was overall good. The hostel is extremely well located, is exceptionally clean and has good access to facilities (kitchens, bathrooms etc). Definitely would recommend for a short stay in Den Haag.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
2 aug 2016
8.0

Splendido ostello, bellissimo a livello di costruzione e servizi. Cinema privato con un PC e tantissimi film, bar all'interno conveniente e salette relax bellissime. Cucina completa ed enorme. Due grossi difetti: il personale, gentile quanto basta e a volte un po' scontroso e i letti scomodissimi, a castello a 3 piani (3° piano con le vertigini) e si dorme su del compensato, sognando delle doghe. Posizione ottima.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • travellingM
  • Tyskland, Par, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
1 aug 2016
9.7

Schönes kleines Hostel in modernem Design und toller Ausstattung wie Küche, Wlan-Lounge, Kino, Sitzgelegenheit draußen etc. Leider war vor der Tür eine Baustelle als wir da waren, aber die freundlichen Mitarbeiter haben alle mit kostenlosen Ohropax versorgt und sich 100 mal entschuldigt, was gar nicht nötig war, da die Bauarbeiter oft nur kurz am Morgen wirklich laut waren.. Alles in einem eines der schönsten Hostels, die wir je besucht haben!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
30 jul 2016
8.6

Nice hostel with a relaxing atmosphere! The 6-bed dorms should have been bigger, though. The space is hardlyenough for 2 people

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Belgien, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
30 jul 2016
8.3

BEST HOSTEL EVER!! GREAT PEOPLE AS WELL!!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Österrike, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
26 jul 2016
8.0

wir haben alles unordunung gefunden . da wir erwartete haben und was wir bekommen haben .aht diesemal geklappt

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • England, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
24 jul 2016
9.4

Quirky hostel in an excellent location

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Makedonien, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
23 jul 2016
9.1

Perfect hostel perfect stuff perfecet location, the only negative thing according to me is that is expencive. I paid less money to sleep in the city center in Amsterdam.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.