Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Kingkool

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
9.2
Superb 523 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.7
  • Säkerhet 9.2
  • Plats 9.2
  • Personal 9.4
  • Atmosfär 9.0
  • Renlighet 9.4
  • Utrustning 9.2
BOKA NU
9.2
Superb 523 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.7
  • Säkerhet 9.2
  • Plats 9.2
  • Personal 9.4
  • Atmosfär 9.0
  • Renlighet 9.4
  • Utrustning 9.2

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
25 jun 2017
6.3

Very well designed space with a lively atmosphere. It was however a little too loud for my taste.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinna Group, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
24 jun 2017
9.7

Wir waren für eine Nacht mit 6 Mädels im 10er Schlafsaal . Der Schlafsaal und das Badezimmer waren sehr sauber . Die Mitarbeiter sehr freundlich . Die Küche haben wir nicht genutzt. Im Innenhof und im Hostel gibt es Sitzmöglichkeiten . Man muss nur daran denken sich ein Schloss für seinen Schrank mitzubringen (man kann auch eins vor Ort für 4€ erwerben ).

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
24 jun 2017
8.3

The wifi did not work in my room, at all. The hostel was pretty good other than that and my only other complaint is my rude roommates who came in late and made a lot of noise, laughing and talking.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
23 jun 2017
7.4

쥐나온거만빼면좋음

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
21 jun 2017
9.1

Great location, friendly helpful staff.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
18 jun 2017
8.6

Un hostal agradable, pero un poco reducidas las habitaciones.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
11 jun 2017
9.4

Really nice comfy hostel with fantastic staff and a quirky interior, even if the tripple bunk looks a lttle scary its probably worth it

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • England, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
8 jun 2017
8.6

Great place to stay, will definitely be coming back!!!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Singapore, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
6 jun 2017
9.4

Took up a space on the deluxe dorm and it was great. Good space, very secure with keycard access. Lockers are unique and need locks with a thick diameter to work (you'll see when you try it). Staff is super friendly and helpful. Only a few tram stops from Centraal. Well defo stay here if I visit The Hague again.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • QassemAfrawi
  • Nederländerna, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
6 jun 2017
10.0

Very good place

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.