Hostelworld.com

Kilkenny Tourist Hostel

Priser
karta
Recensioner
8.7
Utmärkt 1,192 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.8
  • Säkerhet 8.5
  • Plats 9.7
  • Personal 9.2
  • Atmosfär 8.4
  • Renlighet 8.2
  • Utrustning 8.0
BOKA NU
8.7
Utmärkt 1,192 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.8
  • Säkerhet 8.5
  • Plats 9.7
  • Personal 9.2
  • Atmosfär 8.4
  • Renlighet 8.2
  • Utrustning 8.0
Kilkenny Tourist Hostel Located at 35 Parliament Street, Kilkenny City, Kilkenny.
Kilkenny Tourist Hostel
Ireland
Kilkenny 35 Parliament Street, Kilkenny City
87% 1192
52.6548580 -7.2548818
Kilkenny Tourist Hostel
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Irland, Kvinna Group, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
23 apr 2016
6.9

I wouldn't stay here again very noisy, room facing the street.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
11 apr 2016
9.4

Tolles hostel, sehr große Zimmer und küche, gemütliches Wohnzimmer mit vielen sitzgelegenheiten und offenem Kamin!! Super netter stuff und alles sauber. Waschbecken sogar im Zimmer :) hab mich sofort wohl gefühlt

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
5 apr 2016
10.0

I loved this hostel! It's a cute old house with a lot of character! It was very clean and and the staff were very friendly. The owner brought her dog around and it was one of the highlights of my stay since it's been forever since I've seen a dog! If you happen to be there on a cold night they'll even light a fire for you! I would recommend this place to everyone!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
5 apr 2016
9.7

I had a great time there. Would totally recommend it if you want to stay in Kilkenny.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
4 apr 2016
8.6

L'accueil a été très sympathique, nous avons passé une nuit très correcte dans un dortoir un peu poussiéreux. L'auberge n'est pas super clean, les sanitaires du 3ème laissent à désirer. Bon; globalement, faut pas déconner quand même, l'adresse est plutôt sympa et très très bien située.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
3 apr 2016
9.1

Very nice hostel.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Irland, Kvinna Group, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
2 apr 2016
9.4

Great place to stay, would highly recommend it to anyone looking for a laid back environment

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Spanien, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
30 mar 2016
9.7

Very nice place and very comfortable.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
28 mar 2016
9.7

Very homy place, large room and clean shared bathroom. A very nice stay in a charming city!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
26 mar 2016
10.0

Great place to stay if you are visiting Kilkenny for a few days.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.