Hostelworld.com

Kiev Central Station

Priser
karta
Recensioner
 • Värde för pengarna 9.5
 • Säkerhet 9.5
 • Plats 8.5
 • Personal 9.8
 • Atmosfär 9.5
 • Renlighet 9.5
 • Utrustning 9.3

Plats

Hoholivs'ka, 25 - apt. 11

Vägbeskrivning Till Boende

Översatt av Google
Betala en massa uppmärksamhet åt riktningar!
(i alla fall hålla vår kontaktnummer om du har några problem 380937587468):

Har du smartphone? Vi skapade en speciell karta över Kiev för att göra allt lätt för dig att komma fram till vår plats:

http://www.kievcentralstation.com/mapAirport (Borispil):

Var 30 minuter, 24 timmar om dygnet kan du få bussen Nr. 322, även kallad Skybus, som förbinder flygplatsen till järnvägsstationen (ВОКЗАЛ - Vokzal), för 63uah (2,5 euro) och tar ungefär en timme.

Anländer till järnvägsstationen, se till att över till "gamla sidan" där du kan se en Mc Donalds precis framför, för att du ska hitta den underjordiska passagen under plattformarna, så om du ser den gyllene domkyrka (den ny sida), lämna det bakom dig promenader i sidan promenad och sväng höger vid ingången går ner (rulltrappor och trappor) som får dig att gå under plattformarna

Taxi från flygplatsen bör kosta runt 200uah, förhandla innan bilen.

Från Zhiliany flygplats, hitta någon buss som kan ta dig till järnvägsstationen (vokzal central) och följ anvisningarna vrål. Med taxi till vår plats bör inte vara mer än 100 UAH.

FRÅN tågstationen

Det finns en buss linje från järnvägsstationen, mitt framför byggnaden hitta Gula bussar på busshållplatser med siffran "7" eller '18 +7 ', betala när du får i (skriven bakom föraren priset), attraktionen blir kort och du måste vara uppmärksam på två saker: när bussen når en stor aveny med ett monument med en stjärna på toppen och kommer att svänga till höger (den enda högersväng denna buss kommer att göra), räkna trafikljus efter här: 3 trafikljus, efter den 3: e en få honom att förstå att du vill komma ner.

Gå ner denna gata, sväng första höger och brinner Hoholivs'ka Street, gå till att bygga nummer 25 och det finns koder för att komma in i dörren: 247 (första dörren, trä) och 38 (andra till höger, metall), än att gå våningen, bör 4 våningar på lägenheter nummer 11. OBS att koderna för att arbeta du trycker på alla nummer samtidigt.

Om du vill gå från järnvägsstationen, följ denna instruktion från tågstationen:

1 - Hitta rondellen framför järnvägsstationen, lämna byggnaden bakom dig och gå framåt på Avenyn Kominternu, korsa en bro och sväng vänster på 2: a gatan (Saksaganskogo, där trafiken kommer att flöda till vänster samt ).

2 - Gå till slutet, där du når en stor aveny med en boulevard i mitten och du kommer att kunna se ett monument med en stjärna på toppen. Över till andra sidan och hålla promenader, korsar följande gatan (Alesia Gonchara). Nu är du vandrar i Dmitrivska Str.

3 - Efter att ha korsat Gonchara du fortsätta att gå till nästa hörn, där du kommer att se kyosks säljer drycker och snacks, sväng höger (detta är Vorovskoho) och gå upp backen, roterande den 2: a gatan till vänster, Hoholivs'ka, vår gata.

4 - Bara för att få nummer 4, vi är nummer 25 och det hela ska ta dig runt 15 minuter, vi är det närmaste ett till tågstationen.

Koden på trädörr är 247, kommer du att se en annan 2 dörrar, ta den rätta (metall) med koden 38, kom ihåg att trycka på siffrorna på samma gång.

Vi finns i lägenhet # 11, ring vår dörrklocka !! Du kommer att se hostel tecken!
 • Värde för pengarna 9.5
 • Säkerhet 9.5
 • Plats 8.5
 • Personal 9.8
 • Atmosfär 9.5
 • Renlighet 9.5
 • Utrustning 9.3
Läs alla recensioner BOKA NU
Kiev Central Station Located at Hoholivs'ka, 25 - apt. 11, , Kiev.
Kiev Central Station
Ukraine
Kiev 01054 Hoholivs'ka, 25 - apt. 11
94% 759
50.4517113 30.4949033
Kiev Central Station
    Rum lediga

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.