X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

30 000 boenden i 180 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till Kiev Central Station

Hoholivs'ka, 25 - apt. 11, Kiev, Ukraina

karta & vägbeskrivning


96%Betyg

  • 99%Värde för pengarna
  • 95%Säkerhet
  • 90%Plats
  • 99%Personal
  • 96%Atmosfär
  • 95%Renlighet
  • 94%Utrustning

Översatt av Google Betala en massa uppmärksamhet på de riktningar!
(I alla fall hålla våra kontaktnummer om du har något problem 380.937.587.468):

Har du har smartphone? Vi skapade en särskild karta över Kiev för att göra allt lätt för dig att komma fram till vårt ställe:

http://www.kievcentralstation.com/mapFlygplats (Borispil):

Var 30 minuter, 24 timmar om dygnet som du kan få bussen Nr. 322, även kallad Skybus, som förbinder flygplatsen till tågstationen (ВОКЗАЛ - Volkzal), för 40uah (4 euro) och tar ca en timme.

Anländer till järnvägsstationen, se till att ta sig över till den "gamla sidan" där du kan se en Mc Donalds precis framför, för att du ska hitta den underjordiska passagen, på de plattformarna, så om du ser den gyllene domkyrka (den ny sida), lämna det bakom dig gå i sidan promenad och sväng höger vid ingången går ner (rulltrappor och trappor) som får dig att gå under plattformarna

Taxi från flygplatsen bör kosta runt 150-200uah, förhandla innan du tar bilen.

Från Zhiliany flygplats, hitta någon buss som kan ta dig till tågstationen (vokzal central) och följ anvisningarna nedan. Med taxi till vår plats inte bör vara mer än 50 UAH.

Från tågstationen

DET FINNS en busslinje från tågstationen, precis framför huset hittar Gula bussar på busshållplatser med nummer 7 "eller '18 +7', betala när du får in (pris skrivet bakom föraren), skjutsen blir kort och du måste vara uppmärksam på två saker: när bussen når en stor aveny med ett monument med en stjärna på toppen och ska svänga höger (den enda högersväng denna buss kommer att göra), räkna trafikljus efter här: 3 trafikljus, efter den 3: e man få honom att förstå att du vill komma ner.

Gå ner denna gata, sväng första höger och brinner Hoholivs'ka Street, gå till att bygga nummer 25 och det finns koder för att komma in i dörren: 247 (första dörren, trä) och 38 (andra till höger, metall), än att gå övervåningen, 4 våningar på lägenheter numrera 11. OBSERVERA ATT KODER FUNGERAR du skall trycka på alla nummer samtidigt.

Om du gillar att gå från järnvägsstationen, följ denna instruktion från tågstationen:

1 - Hitta rondellen framför järnvägsstationen, lämna byggnaden bakom dig och gå framåt på Avenyn Kominternu, över en bro och sväng vänster på 2: a gatan (Saksaganskogo, där trafiken kommer att flöda till vänster samt ).

2 - Gå till slutet, där du når en stor aveny med en boulevard i mitten och du kommer att kunna se ett monument med en stjärna på toppen. Gå över till andra sidan och hålla promenader, korsar följande gata (Alesia Gonchara). Nu du vandrar i Dmitrivska Str.

3 - Efter att ha korsat Gonchara du fortsätta att gå till nästa hörn, där du kommer att se kyosks säljer drycker och snacks, sväng höger (detta är Vorovskoho) och gå uppför backen, vrida den 2: a gatan till vänster, Hoholivs'ka, vår gata.

4 - Bara för att få numret 4, vi är nummer 25 och det hela ska ta dig runt 15 minuter, vi är det närmaste ett till tågstationen.

Koden på trädörr är 247, kommer du att se en annan 2 dörrar, ta den rätta (metall) med koden 38, kom ihåg att trycka på siffrorna på samma gång.

Vi finns i lägenhet # 11, ring vår dörrklocka! Du kommer att se hostel tecken!