Hostelworld.com

Kariok Hostel

Priser
karta
Recensioner
8.3
Utmärkt 112 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.1
  • Säkerhet 8.7
  • Plats 8.4
  • Personal 8.4
  • Atmosfär 7.3
  • Renlighet 8.7
  • Utrustning 8.6
BOKA NU
8.3
Utmärkt 112 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.1
  • Säkerhet 8.7
  • Plats 8.4
  • Personal 8.4
  • Atmosfär 7.3
  • Renlighet 8.7
  • Utrustning 8.6
Kariok Hostel Located at Rua Benjamim Constant, 80, , Rio de Janeiro.
Kariok Hostel
Brazil
Rio de Janeiro Rio de Janeiro Rio de Janeiro Rua Benjamim Constant, 80
83% 112
-22.9207985 -43.1795096
Kariok Hostel
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Brasilien, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
20 maj 2016
8.9

Local muito agradável e aconchegante. Funcionários atenciosos e limpeza muito boa.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
6 maj 2016
10.0

Loved this hostel. Extremely friendly staff, great location near the metro & relaxed atmosphere. Will stay here again when I return to Rio!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
20 apr 2016
8.3

Staff were very helpful. room and showers were clean, breakfast was good.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
20 feb 2016
9.4

Não tenho do que reclamar, simplesmente surpreendente. Infelizmente o preço é salgado, mas vale.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
24 jan 2016
9.1

More of a hotel than a hostel but great place to stay if wanting some quiet time. Amazing breakfast, good location in Gloria (near metro, Santa Theresa and Lapa) and staff. Lots of fresh fruit, cereals and toasted sandwiches buffet breakfast.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Australien, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
19 jan 2016
8.3

Lovely, quiet hostel with a great kitchen.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
16 jan 2016
9.7

Hostel muito agradável, limpo, staff simpático, bom café da manhã, perto do metrô e supermercado. Ótima opção no centro do Rio.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
1 dec 2015
8.9
Översatt av Google

Jag stannade i Rio 2y sedan, i samma område och det kändes säkert så jag medvetet valde samma den här gången. Det finns en mer lokal atmosfär känsla än på Copacabana.Very nära Escadaria och Lapa, kan du gå till det. Vandrarhem personal var mycket vänlig, esp.Alexis som gick ut ur hans sätt att hjälpa mig med ett SIM-kort, också gav mig några rekommendationer för tiden. Frukost var bra, jag är inte picky men. Jag var i ett enda privat, öppen tothe lobba så lite högt på times.Had en trevlig vistelse. :)

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.