X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

30 000 boenden i 180 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Kandilj

inga betyg

  • Endast fastigheter med recensioner på de senaste 12 månaderna får ett betyg.

Boendeinformation:

Översatt av Google
Den Guesthouse Kandilj ligger i gamla delen av Sarajevo, i hjärtat av gamla - basaren Bascarsija. Kandilj är ett nybyggt pensionat, helt anpassad till den moderna livsstilen samtidigt som den östra anda och ger gästerna möjlighet att uppleva traditionell bosniska atmosfär.

Det är full bed & breakfast. Alla rum har luftkonditionering - luftkonditionering, utrustade med TV / SAT, telefon, bredband, badrum och toalett.
Rummen är inredda i traditionell bosniska sätt, konst målningar och hantverk, skildrar vår rika historia och kultur.

Gästerna har till sitt förfogande ett vardagsrum för eftermiddag vila, vars interiör också fångar traditionell, bosnisk stil där gästerna kan koppla av, roa och avsluta sitt dagliga arbete. Vardagsrummet är också utrustad med TV / SAT-program och allmänhetens tillgång till Internet.

Säkerhet och trygghet för våra gäster är av särskild vikt för oss. Ägaren av Pansion har betydande internationell erfarenhet inom området trygghet och säkerhet, i detta fall används för att uppnå maximal skyddsnivå för sina gäster och lokaler. Gästerna är välkomna att få alla nödvändiga råd som rör deras säkerhet och trygghet. Konstant videoövervakning med aktuell brandlarm är installerat i lokalen.

Besök "Kandilj", framstående gäster, och ge dig själv en bit av bosnisk dröm.

Sök tillgänglighet


Utrustning

  • Luftkonditionering
  • Frukost ingår
  • Hårtorkar
  • Internetadgang
  • Tvättmöjligheter


Policy för avbeställning

Denna fastighet har en 1 policyregel med dag för avbokning.
Underlåtenhet att avboka inom denna tid kommer att resultera i en avbokningsavgift motsvarande den första natten av din vistelse.
Kandilj Located at Bistrik 12a, , Sarajevo.
Kandilj
Bosnia And Herzegovina
Sarajevo 71000 Bistrik 12a
0% 11
43.8554090 18.4295520
Kandilj
    Rum lediga     Standard Dobbeltværelse Privat Værelse Med Bad/wc     Standard Privata Enkelrum Værelse Med Bad/wc     3 säng Privat Værelse Med Bad/wc     Twin Privat Værelse Med Bad/wc