X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

33 000 boenden i 170 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till Kalani Hawaii Private Lodging

Sunset Beach, Kamehameha Hwy, Haleiwa, Oahu 96712, Haleiwa, USA

karta & vägbeskrivning


84%Betyg

  • 86%Värde för pengarna
  • 80%Säkerhet
  • 91%Plats
  • 83%Personal
  • 83%Atmosfär
  • 89%Renlighet
  • 74%Utrustning

Översatt av Google Vägbeskrivning:

Avsluta flygplatsen och följ skyltarna mot H1-92 West - Aiea / Pearl City - följ i ca 7 miles.
Leta efter tecken som leder till H2 Nord - Mililani / Wahiawa - avfart höger in på H2 N och följ tills motorvägen slutar (om du använder GSP kan det berätta för dig att ta avfart 8 till Wahiawa Du kan göra detta om du vill, det är. lika enkelt att stanna på H2 tills den slutar och leder dig rätt till Route 99)
Fortsätt rakt på Route 99 North / Wilikina Dr - Stanna i högerfilen (beroende på vilken tid på dagen militären kommer att säkerhetskopiera vänstersväng körfält på denna väg) Följ skylt till höger som pekar på den norra stranden. När du har klarat Dole Plantation du kommer att komma över toppen av en stor kulle med utsikt över hela den norra stranden. Fortsätt på denna väg hela vägen till Hale'iwa.
Håll till höger och följ Route 83 East - inom 7 miles vi kommer att vara på höger sida.
Sammanfattning, ta H1 West ➔ H2 North ➔ 99 North ➔ 83 East.

The Bus:

Om allt du har är små bagage (bussar här tillåter inte för stora bagage) och tid att slingra sig (och då menar vi ca två timmar), är The Bus väg för dig. Det kan ta längre tid att komma till oss, men du kommer att få chansen att se delar av ön som du kanske inte annars. Om du har den känsla av äventyr eller behovet av att vara sparsamma, är här hur du går:

Steg ett, har exakt förändras! Klicka här för en lista på biljettpriserna. (Detta är viktigt) Betala kontant och begära en fri transfer.
Därefter tittar upp tidtabeller för linjerna 52 ➔ 55, Route 76 och 88A (klicka här för tidtabellerna) Den väg du tar beror på ankomstdagen och tid. *
Får vi föreslå väg 55 via vindsidan (den natursköna vägen).
Använda adressen vi ge dig på din bokningsbekräftelse som du kommer att kunna bestämma rätt hållplats med Google maps för att planera din rutt. Om du har några problem kan du ringa The Bus informationskontor på (808) 848-5555 dagligen från 5:30 till 10:00 PST.

* Se till att du dubbelkolla dina tidtabeller och granska alla ryttare varningar via bussen webbplats.