X
OBS: 9 eller fler gäster kvalificeras som en gruppbokning, ändra antalet gäster för att återgå till normal sökning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vägbeskrivning till Juliette House BB

Vicolo dietro S. Andrea 1, Verona, Italien

karta & vägbeskrivning


71%Betyg

  • 68%Värde för pengarna
  • 76%Säkerhet
  • 92%Plats
  • 60%Personal
  • 68%Atmosfär
  • 72%Renlighet
  • 60%Utrustning

Översatt av Google Travel Information

Med flyg:

Ankomst till Verona Valerio Catullo Airport, sedan ta en buss till "Aerobus" som förbinder flygplatsen till Veronas centralstationen "Porta Nuova". Gå av här och fortsätta med instruktionerna nedan.

Med tåg:

Stig av vid Plaza i Veronas centralstationen "Porta Nuova". Härifrån kan du antingen välja att fullfölja resan till fots (cirka 30 minuters promenad), eller med buss:

Till fots:
Gå ner Corso Porta Nuova i riktning behå av Piazza, piazzan i Verona Arena. Korsa torget och fortsätt på Via Mazzini. Vid slutet av gatan, sväng höger på Via Cappello. Du kommer att märka Juliette hus till vänster. Passera den och fortsätta längs gatan tills den tar slut, där du kommer att notera en FNAC butiken. Efter affären, är den väg som bildar en vinkel gränden S. Andrea. Vi är ovanför "Ristorante da Ugo." Du kommer inte hitta en stor skylt, men en liten plakett med texten "B & B Juliette House." Om du har några problem med att hitta oss, ring +39 392 9.155.000. Vi är öppna 1-8 PM för bättre planering, vänligen ge oss ditt mobiltelefonnummer inklusive ditt internationella prefix liksom den ungefärliga tidpunkten för din ankomst.

Med buss:
Ta en buss från stadsbanan "ATV." (De är gröna.) Du kan ta nummer 11, 12, eller 13 från trottoaren A, som är gul. Få av efter sex stopp på San Fermo stopp. Korsa gatan och fortsätta längs Via Leoni. Efter ruinerna kommer du att se en stor FNAC butiken till vänster. Gatan på första vänster från butiken är gränden S. Andrea. Vi är belägna ovanför "Ristorante da Ugo." Du kommer inte hitta en stor skylt, men en liten plakett med texten "B & B Juliette House." Om du har några problem med att hitta oss, ring +39 392 9.155.000. Vi har öppet från 1-8p.m. För bättre planering, vänligen ge oss ditt mobiltelefonnummer inklusive ditt internationella prefix liksom den ungefärliga tidpunkten för din ankomst.

Observera att dessa två enkla men mycket viktiga fakta!

1) Bussarna numrerade 11, 12 och 13 blir 90, 92, 94 efter 7:30 PM, och för hela dagen på semester, men de rutter och hållplatser förblir oförändrade.

2) Namnen på gatorna i den historiska stadskärnan är skrivna på stora plattor av marmor inneslutet i väggarna i byggnaderna. I början och slutet av en gata, titta upp för att se sitt namn

Vi rekommenderar att du skriver ut en karta för dig själv innan du lämnar bara i fallet. Rutten är verkligen enkelt, och om du slutar med den information och turistbyrån ligger i stationen, kommer du bara ett par meter från busshållplatsen Brà vid Piazza. Här kan du hitta folk som kan förse dig med anvisningar och information.