X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

30 000 boenden i 180 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till Joan´s Hostel

Calle del Mediterraneo No. 12, Colonia Jardines de Guadalupe, San Salvador, El Salvador

karta & vägbeskrivning


79%Betyg

  • 76%Värde för pengarna
  • 89%Säkerhet
  • 80%Plats
  • 82%Personal
  • 76%Atmosfär
  • 82%Renlighet
  • 71%Utrustning

Översatt av Google Med buss: Du flyger in Comalapa flygplats, den största flygplatsen i Centralamerika, som ligger 45 minuter från motorvägen från staden. När du har kommit och gör tullen. Komma ut och korsa den stora parkeringsplatsen. Sedan gå igenom en öppen byggnad för att nå vägen. Det finns en busshållplats. Du kan antingen ta väg 138 eller 400. Ta inte med en massa bagage eller stora ryggsäckar, dock blir det minibuss mycket trångt ingen bagageräcken!!

Bussen tar dig från flygplatsen till centrum, San Salvador till 0,70 USD. Det är långsammare än de skyttlar och kan ta upp till en timme för att komma in i staden. När du kommer ner i centrum måste man ta busslinjer, antingen 42A eller 27, även om det verkar som väg 27 tar lite längre tid att komma till vandrarhemmet ... När du kommer in i den här bussen be chauffören eller killen som tar så att du vet när du är i La UCA som är en av de viktigaste universiteten i staden och där du får ner och gå tills du hittar en liten trädgård som heter Capri Plaza. Vi är rätt bredvid den. Det är en vit hus två nivåer. Vi har bara en liten Stugans groda skylt på huset.Med bil: Det tar ungefär 45 minuter att komma till staden.

Först du österut för cirka 750 meter. och sväng höger vid RN5S och stanna där för 27km, kommer du aktivera skarpa höger för att stanna på RN5S för 11.3km och kommer att fortsätta på rätt onRN5Sfor ytterligare 200 meter. då du kommer att ge en skarp höger vid Bulevar Los Proceres/RN5S för 270m och kommer att hålla kvar vid vägskälet och lätt vänster på Carretera Panamericana, sväng vänster vid Calle del Mediterraneo och leta efter Campus i La UCA (Universidad Simeon Cañas), en gång Det ser för en liten allmän trädgård som kallas "Plaza capri" och vi är rätt bredvid den.