Hostelworld.com

Jetpak Jumpdesk

Priser
karta
Recensioner
8.8
Utmärkt 1,783 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.8
  • Säkerhet 9.1
  • Plats 8.9
  • Personal 9.3
  • Atmosfär 8.4
  • Renlighet 8.1
  • Utrustning 8.7
BOKA NU
8.8
Utmärkt 1,783 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.8
  • Säkerhet 9.1
  • Plats 8.9
  • Personal 9.3
  • Atmosfär 8.4
  • Renlighet 8.1
  • Utrustning 8.7
Jetpak Jumpdesk Located at Pariserstrasse 58, , Berlin.
Jetpak Jumpdesk
Germany
Berlin 10719 Pariserstrasse 58
88% 1783
52.4961334 13.3279609
Jetpak Jumpdesk
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
25 mar 2016
10.0

I don't have much experience with hostels, this is the second hostel I've stayed at, but I absolutely loved it. The staff was great, so cheerful and helpful and the breakfast and their coffees were so good! It really made me feel included and quite relaxed. I would recommend this hostel to everyone, it might be a bit small but it is quite great :)

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
25 mar 2016
10.0

The staff is super nice and helpful.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
25 mar 2016
9.1

Excelente experiencia, la gente muy amable y generosa

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
19 mar 2016
9.7

I really enjoyed my stay at this hostel. The staff is the best! They are really helpful and fun to be around. I can recommend everyone who is new to Berlin.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
11 mar 2016
10.0

Every thing was perfect :) Thank you so much all the staff ans especially Maria !! Luv you all

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
8 mar 2016
8.9

Ottima accoglienza e clima amichevole. Perfetta la vicinanza alla metropolitana. Gestori simpatici e disponibili.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
12 feb 2016
8.3

I dont write comments very often, but Neil and his family deserve a medal for kindness. I felt like part of their family. I would 100% recommend this hostel!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
3 feb 2016
10.0

La recepción es muy buena. Muy simpaticos los que trabajan ahí.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
5 nov 2015
6.6
Översatt av Google

Maria och Aziza var stor; super bra och tillmötesgående. Vandrarhemmet är en minut från en U-bahn station, så det var ganska bekvämt att få platser, även om det tog ca 20-30 minuter att komma till de flesta platser som vi ville gå. Inte den renaste vandrarhem som jag har varit i, men det är beboeligt och okej för bara sova i. Det finns inte mycket atmosfär här förutom små receptionen / Café där frukosten serveras, men jag var bara där vid frukost gånger och gjorde " t stöter på många människor.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
5 nov 2015
9.4
Översatt av Google

Mycket trevligt hostal, allt du behöver för att få utvilad och vara redo att känna staden. Personalen är så glad och alltid beredda att hjälpa.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.