Hostelworld.com

Jetpak Eco Lodge

Priser
karta
Recensioner
8.6
Utmärkt 700 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.3
  • Säkerhet 8.5
  • Plats 6.7
  • Personal 9.5
  • Atmosfär 8.5
  • Renlighet 9.2
  • Utrustning 8.5
BOKA NU
8.6
Utmärkt 700 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.3
  • Säkerhet 8.5
  • Plats 6.7
  • Personal 9.5
  • Atmosfär 8.5
  • Renlighet 9.2
  • Utrustning 8.5
Jetpak Eco Lodge Located at Puecklerstr.54, Berlin - Dahlem, Berlin.
Jetpak Eco Lodge
Germany
Berlin 14195 Puecklerstr.54, Berlin - Dahlem
86% 700
52.4669392 13.2707977
Jetpak Eco Lodge
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • USA, Par, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
4 sep 2015
8.9

Our host greeted us right on schedule and led us to a spacious private room that looked onto a forest. It was so beautiful to sit in bed and listen to the rain! The crowd at the hostel was a good mix of traveling students, young couples (like us), and families with young children. We were pleasantly surprised with the breakfast - coffee, tea, toast, cereal, salami, cheese, cucumbers, Nutella, and a variety of jams. The shower situation is a little weird, but at least the water is warm.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
12 aug 2015
7.1

when i was there it was empty. the hostel is very good and the manager she is very nice but its 10 minute walk in the forest (bad idea if it rains) then bus for one stop. then metro for 30 minute to get to the good part of the city like alexanderplatz or so... close to some lakes that is nice

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 2.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
6 aug 2015
9.4
Översatt av Google

Så snart vi anlände till vandrarhemmet vi var tvungna att boka en kväll. Omgivningarna är otroligt och helt annorlunda än någon dig vandrarhem vi har hållit i. Ja, det är lite långt från centrum men x10 bussen får du i relativt snabbt. Detta är inte ett parti vandrarhem alls (på grund av platsen) men det är perfekt för avkoppling. Maria var helt fantastisk och en vänlig värd. Ingenting var alltför mycket besvär. En sådan underbar vandrarhem och en underbar vistelse.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
4 aug 2015
9.4

I really recommend this hostel. Everything was perfect. It is in the middle of a wood for this the noise of the city was impossible to hear. There are computers and games to pass time. I deem this hostel to be the best ever.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • sarahwinkler5442
  • Österrike, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
3 aug 2015
9.1

Great location in idyllic Grunewald. Staff is awesome, too!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
29 jul 2015
9.1
Översatt av Google

Jag älskade min vistelse på Jetpak Eco lodge. Duschar var ren, det var en massiv allrum med massor att göra i det. Det gjorde sådan skillnad att vara i en lugn vandrarhem för en gångs skull. Jag måste påpeka detta är inte ett parti vandrarhem en det är ganska långt från stadens centrum. Men det är inte så långt att det är svårt att se turistattraktionerna. Personalen är så trevlig. Allt i allt detta är stora vandrarhem aslong som du inte vill gå ut parting varje kväll.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
27 jul 2015
9.4

It is Perfect but eating there is complicated. It is better to eat in the city and just go back to sleep. Breakfast is included and that was nice.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
23 jul 2015
8.3

Very nice, very helpful. It was a nice place. I like it out in the forest, not busy or loud it was nice. And the breakfast was perfect. Thanks!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
8 jul 2015
10.0
Översatt av Google

Fantastisk vandrarhem om du gillar utomhus. Alla bekvämligheter som behövs i en utomhusmiljö. jag älskade det!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Bosnien och Hercegovina, Man Group, 25-30
  • Entusiastisk resenärer
  • 20 Recensioner
6 jul 2015
9.4

Nice hostel with interesting experience. It is a bit far from city (center), but in very quiet and relaxing location. Walking to and from hostel through forest in the dark can be interesting experience, especially when it is raining and storming. :) There is simple but buffet breakfast. It is possible to pay with cards, but only few types (Visa Electron, not Maestro). Transparent doors at shower cabins. Anyway, I will choose this hostel again for my/our next stay in Berlin. ;)

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.