Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Jericoacoara Hostel - TIROL

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
9.1
Superb 588 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.8
  • Säkerhet 9.3
  • Plats 9.7
  • Personal 9.3
  • Atmosfär 9.4
  • Renlighet 8.5
  • Utrustning 8.7
BOKA NU
9.1
Superb 588 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.8
  • Säkerhet 9.3
  • Plats 9.7
  • Personal 9.3
  • Atmosfär 9.4
  • Renlighet 8.5
  • Utrustning 8.7
Jericoacoara Hostel - TIROL Located at Rua Sao Francisco 202 Centro, , Jericoacoara.
Jericoacoara Hostel - TIROL
Brazil
Jericoacoara Ceara 62598000 Rua Sao Francisco 202 Centro
91% 588
-2.7965456 -40.5162544
Jericoacoara Hostel - TIROL
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Brasilien, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
20 jan 2017
10.0

Gostei muito

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
15 jan 2017
4.3

Small dorm, dirty bathrooms, bad shower, always the same inconsistent breakfast and last but not least the Portuguese/dutch owner just wants to take your money, he has no passion for traveling, doesn't care about your needs and he has no interest in getting his clients satisfied.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
  • Anonym
  • Brasilien, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
10 jan 2017
9.4

A internet não funcionava direito nos quartos, só na área comum. Mas fora isso os funcionários são todos ótimos. Me senti satisfeita.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
4 jan 2017
8.6

O hostel tem uma energia bem massa. Tem área de convivência muito boa, com redes e uma mesa grande o que facilita a convivência entre os hospedes. Tem uma geladeira que fica sempre com bebidas, com preços muito bons, além disso, há jantares a noite que vc paga um valor estipulado e pode comer a vontade. A localização é excelente, em frente tem supermercado, bares, restaurantes. Os quartos são simples, mas suficientes para dormir tranquilo. Só intensificaria um pouco a limpeza.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Brasilien, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
3 jan 2017
10.0

Localização top, o Gaúcho gente boníssima, tão bom que estendi minha estadia, super recomendo e volto com certeza *--*

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Argentina, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
26 dec 2016
5.4

Había cucarachas, hormigas y no se limpiaba el baño a diario. El desayuno era muy pobre.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
  • Anonym
  • Brasilien, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
24 dec 2016
9.1

Adorei a energia do hostel, meu quarto era simples, mas confortável. Uma staff muito legal, café da manhã bem servido para um hostel. Ótimo lugar para conhecer pessoas ficando perto de tudo.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
21 dec 2016
10.0

Melhor hostel que já fiquei até hoje!!! Ótima localização, perto de tudo, melhor hostel de Jeri, todos são super atenciosos, todo dia tem algo a noite para interagir os hóspedes, ficarei lá denovo com certeza!!! Muito obrigada Gaucho pela estadia!!!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Brasilien, Mixad grupp, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
15 dec 2016
9.7

Muito bom! Recomendo!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Brasilien, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
9 dec 2016
10.0

MUITO BOM TUDO RECOMENDO PARA TODOS

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.