Hostelworld.com

Jazz on South Beach Youth Hotel

Priser
karta
Recensioner
6.7
Bra 1,055 Recensioner
  • Värde för pengarna 6.2
  • Säkerhet 7.0
  • Plats 9.2
  • Personal 6.1
  • Atmosfär 6.4
  • Renlighet 6.2
  • Utrustning 5.9
BOKA NU
6.7
Bra 1,055 Recensioner
  • Värde för pengarna 6.2
  • Säkerhet 7.0
  • Plats 9.2
  • Personal 6.1
  • Atmosfär 6.4
  • Renlighet 6.2
  • Utrustning 5.9
Jazz on South Beach Youth Hotel Located at 321 Collins Avenue, , Miami.
Jazz on South Beach Youth Hotel
USA
Miami Florida 33139 321 Collins Avenue
67% 1055
25.7725150 -80.1334460
Jazz on South Beach Youth Hotel
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
23 apr 2016
2.9

Rude staff, rude housekeeping and the night shift guy is the worse. I travel all over the world and this is the worst I've seen in customer service. Hostel is in a great location ....I guess they don't care.

    • 2.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
22 apr 2016
2.0

i didnt have the reservation when i got there

    • 2.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 2.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
  • Anonym
  • Bolivia, Kvinna Group, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
21 apr 2016
5.7

La puerta de la habitación no servía, asi que cada dia tenía que llevar mi mochila a mi auto por seguridad porque a mi compañera de cuarto le robaron los documentos. El personal no brindó ninguna ayuda, nos cambiaron de cuarto el último día recién! El Wi-Fi solo sirve en la sala, no en los cuartos. Lo mejor del hostal es la ubicación

    • 6.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
13 apr 2016
6.6

Zimmer vollgestopft. Zu viele Betten für die Größe. Weder Licht noch Strom am Bett. Nicht genügen Steckdosen für alle. Unfreundliches Personal. Alles kostet kostet extra. Aber gute Lage und guter Preis

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
11 apr 2016
2.0

Es el hostel más feo al que fui !!! La gente es muy mala onda!!! La cocina llena de cucarachas, el desayuno una burla. El personal te trata muy mal. Hice un recorrido por todo EEUU y en todos los hosteles en los que estuve nunca me hicieron problema para tenerme la valija hasta la hora que me tenía que ir y ellos me querían cobrar 4 dólares por valija! Las camas no tienen colchones sino colchonetas incomodisimas. cerraban la cocina a las 22hs con llave por lo q me quede sin comer. Un desastre!

    • 2.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 2.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
  • Anonym
  • Bahamas, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
11 apr 2016
9.1

I stayed 7 days. Excellent staff, ok accommodations, cleanliness was good. I would stay again. Price is excellent. Jerome

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
7 apr 2016
9.4

Good value and very close to beach everything you can look for is in the area

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Peru, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
2 apr 2016
8.9

Hostel muy recomendable

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
1 apr 2016
5.7

Nice stay but it's not really possible to cook in the kitchen, only microwave is available! I regret the lack of plugs in the room and the WiFi in the room is not great, sometimes not even working! Anyway it was pretty good.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
31 mar 2016
10.0

Excelente lugar, me encantó, grato ambiente, el personas es muy amistoso.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.