Hostelworld.com

Jazz on South Beach Youth Hotel

Priser
karta
Recensioner
6.5
Bra 1,076 Recensioner
  • Värde för pengarna 6.2
  • Säkerhet 6.8
  • Plats 8.9
  • Personal 5.9
  • Atmosfär 6.3
  • Renlighet 6.0
  • Utrustning 5.7
BOKA NU
6.5
Bra 1,076 Recensioner
  • Värde för pengarna 6.2
  • Säkerhet 6.8
  • Plats 8.9
  • Personal 5.9
  • Atmosfär 6.3
  • Renlighet 6.0
  • Utrustning 5.7
Jazz on South Beach Youth Hotel Located at 321 Collins Avenue, , Miami.
Jazz on South Beach Youth Hotel
USA
Miami Florida 33139 321 Collins Avenue
65% 1076
25.7725150 -80.1334460
Jazz on South Beach Youth Hotel
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Argentina, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
15 maj 2016
6.3

falta de limpieza , en toda la semana jamas nos cambiaron las sabanas ni las toallas en ese punto un desastre lo demas regular

    • 6.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
14 maj 2016
8.6

Gemütliche Atmosphäre, 3 min. vom Strand Zimmer eher klein, aber normal für Miami South Beach, Aircon in den Zimmer ziemlich laut, wird täglich gereinigt, Frühstück für den Preis in Ordnung

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Italien, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
13 maj 2016
8.0

Free breakfast is quite silly and it's only from 9 to 10 but there is, in the kitchen there's only a fridge and a couple of microwaves, at least burner and a couple of pots could have been appreciated, hot water in the shower could have been appreciated too (also if not strictly necessary in Miami). However... Given the price and the location, really two steps from the ocean drive and the beach, I could really reccomend it.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Chile, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
1 maj 2016
6.3

Hay dos puntos en los que tuve problemas: 1) Horario lavanderia, de 17:00 - 23:00 hrs: este horario es pesimo, solo por el hecho que es un horario donde la gran mayoria de los turistas salen a visitar lugares de miami beach, una lavadora y una secadora para todo un hostel es muy poco. 2) Horario de cocina 8:00 - 23:00: imposible cerrar la cocina, ya que es un bien necesario que se ocupa 24 hrs... recordar que hay tours que duran hasta 22 hrs...

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
23 apr 2016
2.9

Rude staff, rude housekeeping and the night shift guy is the worse. I travel all over the world and this is the worst I've seen in customer service. Hostel is in a great location ....I guess they don't care.

    • 2.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
22 apr 2016
2.0

I didn't have the booking when I got there

    • 2.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 2.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
  • Anonym
  • Bolivia, Kvinna Group, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
21 apr 2016
5.7

La puerta de la habitación no servía, asi que cada dia tenía que llevar mi mochila a mi auto por seguridad porque a mi compañera de cuarto le robaron los documentos. El personal no brindó ninguna ayuda, nos cambiaron de cuarto el último día recién! El Wi-Fi solo sirve en la sala, no en los cuartos. Lo mejor del hostal es la ubicación

    • 6.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
13 apr 2016
6.6

Zimmer vollgestopft. Zu viele Betten für die Größe. Weder Licht noch Strom am Bett. Nicht genügen Steckdosen für alle. Unfreundliches Personal. Alles kostet kostet extra. Aber gute Lage und guter Preis

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
11 apr 2016
2.0

Es el hostel más feo al que fui !!! La gente es muy mala onda!!! La cocina llena de cucarachas, el desayuno una burla. El personal te trata muy mal. Hice un recorrido por todo EEUU y en todos los hosteles en los que estuve nunca me hicieron problema para tenerme la valija hasta la hora que me tenía que ir y ellos me querían cobrar 4 dólares por valija! Las camas no tienen colchones sino colchonetas incomodisimas. cerraban la cocina a las 22hs con llave por lo q me quede sin comer. Un desastre!

    • 2.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 2.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
  • Anonym
  • Bahamas, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
11 apr 2016
9.1

I stayed 7 days. Excellent staff, ok accommodations, cleanliness was good. I would stay again. Price is excellent. Jerome

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.