Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Jacob's Home

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
9.2
Superb 45 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.0
  • Säkerhet 9.0
  • Plats 9.6
  • Personal 9.6
  • Atmosfär 9.2
  • Renlighet 9.2
  • Utrustning 8.6
BOKA NU
9.2
Superb 45 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.0
  • Säkerhet 9.0
  • Plats 9.6
  • Personal 9.6
  • Atmosfär 9.2
  • Renlighet 9.2
  • Utrustning 8.6
Jacob's Home Located at St. Jacobsstraat 17, , Amsterdam.
Jacob's Home
Netherlands
Amsterdam St. Jacobsstraat 17
92% 45
52.3765161 4.8952031
Jacob's Home
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • England, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
15 feb 2016
10.0

We stayed in this apartment for four days. We were very pleased with the apartment it is modern with everything you need. Not suitable for people with mobility problems as it is a traditional Amsterdam house with a very steep spiral staircase. The owner met us on site and was very friendly and helpful. Outside terrace big enough for four people at the flat wiill only sleep two. It's two doors down from my lovely Italian restaurant which is definitely worth a try. 100% recommended

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Österrike, Par, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
28 dec 2015
8.9

The cosy house is a really good place to stay: Situated in the center it's nevertheless calm. Thanks Danny we had all informations we needed. It would be fine to have some cushions and blankets in the livingroom and also on the balcony. All in one we can recommand Jacobs home for all who want to discover the city and to have a nice home in the heart of the town at the same time.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Italien, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
29 okt 2015
9.7
Översatt av Google

Mycket tid från Jacob hem !! Hus mycket mysig, rena, bekväma. Bra läge: 5 minuter från stationen. Allt passar in på beskrivningen. Ägaren är mycket vänlig och snäll. Den enda fel är spiraltrappan som förbinder de tre våningarna: verkligen brant !! Men du vänjer snart! Jag kommer definitivt att bo och rekommenderar det till den som vill stanna några dagar i Amsterdam!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Kanada, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
10 okt 2015
9.7
Översatt av Google

Jakobs hem var fantastisk! Det var i ett perfekt läge, mycket centralt och vi fick allt vi behövde - Handdukar, kaffe, te, sängkläder, etc. Vår värd satt också ner med oss ​​för en halvtimme och förklarade allt som fanns att göra i Amsterdam under vår kortare vistelse. Han påpekade roliga områden, restauranger att försöka, vacker natur, shoppingområden och mycket mer. Detta var oerhört hjälpsamma och mycket uppskattat! Tack igen.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Österrike, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
24 sep 2015
10.0

Perfekt :) Super freundlich!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
16 sep 2015
8.3

Home from home in a quiet street, great central location and near to may sights and transport options.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • England, Kvinna Group, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
6 sep 2015
7.4

One of the single beds was too near the stairs for comfort, Fortunately I was able to decamp to the sofa bed. Otherwise the facilities were good.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • England, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
3 sep 2015
9.7

The pictures on the sites do not do this little spot any justice. Very private and it is an apartment rather than a hostel. Very clean and and for the price I was expecting a lot less. I work in the 5 star hotel industry and this was a pleasure to stay in. Some people have said the steep stairs are an isuue but I loved the of the property and the quirkiness of the layout . Dan was and Will stay there again and recommend it to my friends . Thanks

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Spanien, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
30 aug 2015
8.9

Un apartamento encantador, con mucho gusto al amueblarlo. Situado en una zona perfecta. La escalera es solo cuestión de costumbre.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.