X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

30 000 boenden i 180 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till International House of Washington

1110 6th st. nw, Washington, DC, Washington DC, USA

karta & vägbeskrivning


80%Betyg

  • 78%Värde för pengarna
  • 82%Säkerhet
  • 91%Plats
  • 86%Personal
  • 78%Atmosfär
  • 73%Renlighet
  • 75%Utrustning

Översatt av Google Från New York med buss:
Vi rekommenderar att du Google "Chinatown Bus" för att få de bästa bussbiljetter. Cirka fem företag har de lägsta priserna från NY till ca $ 20 enkelriktad. Resan tar cirka 4 timmar och 20 minuter, beroende på trafiken. Drop-off platser är just här i Chinatown, mindre än 10 minuters promenad från oss. Observera att Greyhound busstationen är en bit från Chinatown och vi rekommenderar inte det.
Från minskning punkt: Stig av vid 7: e och H St NW. Gå norrut upp en liten kulle på 7th St Efter två kvarter, sväng höger in på NY Ave, ta sedan första vänster in på 6th St NW. Gå till en minut och vi är på 1110 6th St NW - det är en byggnad med brandstegen. Det finns inga tecken på byggnaden eftersom detta är ett historiskt område och tecken är inte tillåtna.

Från Ronald Reagan National Airport (DCA):
Från den östra sidan av plattformen, ta den gula linjen på tunnelbanan in till staden och gå av vid "Mount Vernon Square 7th St Convention Center", följ sedan anvisningarna enligt nedan.

Från Dulles (IAD):
En taxi kostar $ 60, men det är mycket billigare att ta en Metro City Bus för 6 från den röda, vita och blå skylt där bussarna stannar. Du hittar stopp en bra promenad till höger när du lämnar terminalen. Stig av bussen vid ändhållplatsen - L'Enfant Plaza. Följ sedan anvisningarna nedan.

Från L'Enfant Plaza:
En taxi kostar max $ 9 (mätaravläsning) plus $ 1,50 per stor väska och $ 1.50 för varje ytterligare person.
Alternativt, ta tunnelbanan till "Mount Vernon Square 7 st. Convention Center ", följ sedan anvisningarna enligt nedan.

Från Baltimore Washington International Airport (BWI):
Din bästa alternativet är att ta Marc Train för $ 5 - $ 7 till Union Station DC. Men denna linje inte köra på lördagar eller söndagar.
Alternativt kan du ta Amtrak tåget till Union Station för $ 20 - $ 25.
Eller så kan du ta stadsbuss nummer B30 till Greenbelt Station. Den första bussen avgår från flygplatsen kl 06:00 och den sista avgår kl 22:50. Resan tar drygt en halvtimme. Sedan från Greenbelt tunnelbanestationen, ta den gröna linjen tunnelbanan i riktning mot Branch Ave och gå av vid "Mount Vernon Square 7th St Convention Center", följ sedan anvisningarna enligt nedan. Total kostnad är $ 5,45.
En taxi från BTI skulle kosta runt $ 60 till $ 75.

Från Union Station:
Ta den röda linjen tunnelbanan till Galleri plats och byta till den gula eller gröna linje. Gå ett stopp för "Mount Vernon Square 7th St Convention Center" och sedan följa anvisningarna nedan.

Från Mount Vernon Square 7th St Convention Center tunnelbanestation:
Ta rulltrappan till utgången. På att nå gatan, korsa gatan mot Subway restaurang. Fortsätt i den riktningen på M Street, passerar en stor kyrka på vänster sida av gatan. I hörnet, sväng höger in på 6 St Gå ner för backen till nära slutet, där du kan se oss på 1110 i ett radhus med en brandstege. Det finns inga tecken eftersom detta är ett historiskt område.