X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

33 000 boenden i 170 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Interhostel omdömen

Kammakargatan 46, Stockholm, Sverige

Recensioner & betyg förklaring

71%

Betyg
1707 Recensioner
  • 72%Värde för pengarna
  • 70%Säkerhet
  • 84%Plats
  • 69%Personal
  • 62%Atmosfär
  • 72%Renlighet
  • 70%Utrustning

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna.

Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer »

  • Visa:

83%

Fräscht hostel med grymt bra läge mitt i stan och nära till allt. Trevlig personal och rent på rummen. Lite obekväma sängar men det räknade vi med för detta billiga pris. Helt klart värt pengarna!


54%

Det är icke acceptabel med personer som gymnastiserar i kalsonger vid korridorerna. Matsalen smutsig, folk som sitter där enbart för att vara där med lite kläder på sig och mycket öl. Flera människor vid olika hörn inom byggnad som man blir orolig om vad de gör där. Det behövs personal som kan se över detta och undvika en så dålig miljö.


57%

Det var ok att bo där men personalen var inte så trevliga


74%

Första natten var alla 6 sängar upptagna som förväntat. Det var ingen ursäkt för de andras oordning och barnslighet. EU-typer ! Det rår inte Interhostel för. En dusch var trasig. Checkout började inte tills kl 8:00. Inget problem för mig men för andra. Jag skulle föreslå att receptionen bemanades 07-01 istället för 08-02. Korrekt och vänlig i receptionen. Bättre anslag vad gäller just receptionen och regler omkring bagagerummet och nyckeln. Läget är perfekt.


80%

Ett mycket prisvärt boende. Ligger centralt. Massor av ungdomar men väldigt lugnt. Sängar helt okey.


69%

Nice hostel, good location in Stockholm's city center.
Visa alla Stockholm hostels