Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

InnCentral

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
7.5
Mycket bra 56 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.1
  • Säkerhet 8.0
  • Plats 7.6
  • Personal 6.9
  • Atmosfär 7.1
  • Renlighet 8.2
  • Utrustning 7.3
BOKA NU
7.5
Mycket bra 56 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.1
  • Säkerhet 8.0
  • Plats 7.6
  • Personal 6.9
  • Atmosfär 7.1
  • Renlighet 8.2
  • Utrustning 7.3
InnCentral Located at Piazza Vittorio Emanuele II, 55, , Rome.
InnCentral
Italy
Rome Lazio 00185 Piazza Vittorio Emanuele II, 55
75% 56
41.8951609 12.5047600
InnCentral
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
19 jul 2016
7.7

Super mooi en goed hotel met een ideale ligging, het was wel even moeilijk te vinden. Het ligt in een winkelstraat en je moet door een algemene deur en een paar trappen op. De receptie is niet altijd bemand, maar verdieping lager kan je ze aanspreken. Ik raad dit hotel aan!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Argentina, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
30 maj 2016
8.9

El alojamiento está muy bien ubicado, cerca de termini, con lo que facilita la movilidad. Las personas que nos recibieron fueron muy amables, nos ayudaron a ubicarnos dentro de la ciudad h nos dieron indicaciones de los lugares a los que queríamos ir, muy buena predisposición! Además nos guardaron las valijas unas horas luego del check in ya que nuestro vuelo salía más tarde.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
15 maj 2016
9.7

We loved this hostel. Great location, friendly staff that had great tips on places to go for food,etc. The room was a good size and had a great shower (which if you hostel much you know that you can't take for granted).

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
16 apr 2016
6.3

Quartier de la gare pratique pour liaison autres villes ou aeroport mais sinon assez sale. Entrée de l immeuble pour trouver l auberge pas simple. Luigi a tenté de facturer 15€ pour arrivee tardive (22:00) hors il était écrit 10€ sur le site. Pas très pro. Chambre plus que basique (il fait chaud dans l appartement !! Et on était en avril!) / assez bruyant - sanitaires de bonne qualité. Je ne recommande pas cet endroit, peu mieux faire.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
22 mar 2016
8.9

Small hotel, could only pay in cash which was really the only down side. Also was not in the best part of town but a great deal for the money. Clean, spacious, and quiet.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Italien, Par, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
18 mar 2016
5.7

Inutile dirlo, ma la stanza che ci è stata assegnata non era minimamente simile a nessuna di quelle ritratte in foto. Al nostro arrivo, oltre all'importo dovuto, siamo stati costretti a pagare una tassa di soggiorno di 21€ (non indicata nel sito). Letto scomodissimo con un affossamento al centro che rendeva impossibile addormentarsi senza un gran mal di schiena, abbiamo dovuto spostare il materasso per terra per riuscire a riposare decentemente. Nella finestra mancava un vetro, spifferi ovunque.

    • 2.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
15 mar 2016
6.0

Ein Doppelbett Zimmer welches aus zwei Einzelbetten besteht, welche nur mit einem Bettlacken zusammen gehalten werden, kann nicht funktionieren. Diese eincheck Gebühr von 10€ p.P. wenn man nach 18 uhr eincheckt ist genauso abzocke wie die staatliche Zusatzsteuer die man allgemein in Rom zahlen muss. Ansonsten schönes Bad und top Kühlschrank im Zimmer.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
4 mar 2016
6.6

Wir haben 2 Nächte gebucht. Gleich bei der Ankunft wurde uns gesagt, dass es leider eine Überbuchung gab und wir in der zweiten nacht in eine andere Unterkunft müssen. Man würde sich um alles kümmern und es bleibt auch bei dem Geld, was wir bereits bezahlt haben. Die erste Nacht war daher wunderbar. Am nächsten Morgen wurden wir in unere neue Unterkunft gebracht, in die Wohnung einer Familie, mit schimmligen Wänden, schmutzig, laut und unglaublich eng. Eine Frechheit für das bezahlte Geld :-(

    • 8.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.