Hostelworld.com

Inn-Berlin

Priser
karta
Recensioner
8.3
Utmärkt 571 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.2
  • Säkerhet 8.6
  • Plats 7.1
  • Personal 8.3
  • Atmosfär 8.0
  • Renlighet 8.3
  • Utrustning 8.5
BOKA NU
8.3
Utmärkt 571 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.2
  • Säkerhet 8.6
  • Plats 7.1
  • Personal 8.3
  • Atmosfär 8.0
  • Renlighet 8.3
  • Utrustning 8.5
Inn-Berlin Located at Prinzenallee 48/49, , Berlin.
Inn-Berlin
Germany
Berlin 13359 Prinzenallee 48/49
83% 571
52.5594580 13.3869060
Inn-Berlin
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • England, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
26 aug 2015
9.7
Översatt av Google

Vi älskade inn-Berlin! Personalen var underbar, ha tillgång till ett kök och våra rum var ren och säker med ett badrum. Vi kände oss säkra och även om något av centrala Berlin, kollektivtrafik in till staden är mindre än en 5 minuters promenad (spårvagn / buss). Det fanns också en off liscense och en stormarknad mycket nära som var praktiskt! Jag lämnade faktiskt en personlig tillhörighet bakom och din vänligt fann det och lägga ut den till mig. Kunde inte har bett om en trevligare vandrarhem !!! Vi njöt verkligen vistas här!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
20 jul 2015
8.9

Wir bitten noch um die Abschlussrechnung.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • England, Man Group, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
16 jul 2015
8.9
Översatt av Google

Bara tog åldrar att få någonstans intressant, men det betyder inte att vandrarhemmet var en fruktansvärd ställe att bo. Det var en mycket bekväm och njutbar upplevelse. På en annan anmärkning, receptionen var inte 24 timmar om dygnet som visat sig vara obekvämt ibland.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Spanien, Kvinna Group, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
4 jul 2015
10.0

Clean and comfortable facilities. Great amiability of the persons who attend to the hotel.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Hong Kong, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
23 jun 2015
9.7

An excellent hostel in Berlin! We knew that we would be late a day before so we sent an email to notice them. We were actually surprised by their reply! Very clear instructions with photos about how to get they keys! Also, the staff gave us a map and told us almost all the attractions in Berlin. What's more, the ways getting there. It showed how helpful and friendly they are.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • England, Mixad grupp, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
12 jun 2015
4.0
Översatt av Google

Det är i en hemsk område i Berlin, på vår kväll vi var alltför rädda för att lämna vandrarhemmet eftersom när vi lämnade vi fick häcklades av alla män vi gick förbi. Personalen var oerhört oförskämd och Griniga med undantag av mannen som arbetade på eftermiddagen som var härlig. Slutligen var vi de enda turisterna i hela platsen, så att inte träffa någon hela tiden. I grund och botten, det är inte värt de pengar du sparar vistas här !!!

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 2.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
Se svar från boendet

Hey! Our location is great as you can reach all destinations of Berlin easily by public transport! We however have no influence to the more and more strange people moving to Berlin! And you have been checked-in by J. who is the nicest person in the world - according to other guests! But I understand, we are too cheap. Thank you at least for that hint!

  • Anonym
  • Spanien, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
3 jun 2015
7.4

Un poco alejado del centro, pero bien comunicado. Habitación grande con baño privado y NEVERA propia.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
Se svar från boendet

...so why only 74% rating???

  • Anonym
  • England, Mixad grupp, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
2 jun 2015
10.0

We all had an incredible stay at Inn-Berlin, the staff are ridiculously kind and understanding and we would definitely stay here again!!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
Se svar från boendet

Thank you for the wonderful rating!!! It sounds too good that some people might think it is a fake...

21 maj 2015
8.3
Översatt av Google

Detta vandrarhem var ett mycket bra pris, men det är inte din vanliga vandrarhem. Det fanns en hel del äldre människor där så det inte har den part vibe vi letade efter. Anläggningarna som var dock mycket ren och värdarna är tillmötesgående.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
Se svar från boendet

Sorry, we are not a party hostel. And "older people" is always a point of view - if you are 18, a 25 year old might be a granny for you. However, we even have an age restriciton of 30 years!

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.