Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
8.1
Utmärkt 171 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.1
  • Säkerhet 8.3
  • Plats 9.7
  • Personal 8.7
  • Atmosfär 7.7
  • Renlighet 6.6
  • Utrustning 7.7
BOKA NU
8.1
Utmärkt 171 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.1
  • Säkerhet 8.3
  • Plats 9.7
  • Personal 8.7
  • Atmosfär 7.7
  • Renlighet 6.6
  • Utrustning 7.7

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Tyskland, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
27 aug 2017
10.0

Einfach nur genial. Die Lage ist perfekt. Preis/Leistung Verhältnis sehr gut und die Mitarbeiter bzw. der Besitzer ist sowas von Nett. Das Zimmer ist ausreichend groß und war sauber. Ausstattung des Zimmers war auch sehr gut, Mikrowelle, Teller, Besteck, Wasserkocher usw. WiFi/WLAN war auch vorhanden also alles bestens :) Danke schön für den schönen Aufenthalt. Liebe Grüße aus Deutschland an den Besitzer :)

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Italien, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
22 aug 2017
10.0

Beautiful place, beautiful people. Quiet and clean.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
9 aug 2017
9.7

funny place in the centre of Eindhoven near the train station and shops, we loved the place !

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Litauen, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
8 jul 2017
8.6

Very close to the Central station, in the city centre, but in a quiet place. The room has a small kitchen, so I could make my own meals. It was clean, but had a few small things broken (light switch and similar). Overall it was a good stay, and the owner is a nice relaxed guy, so I could really feel like home there.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
3 jun 2017
8.9

Personale strampalato-alternativo, ma disponibile ed onesto. Posizione ottima in quanto vicino al centro, ma lontabto dalla confusione.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
3 jun 2017
5.7

Op zich was alles aanwezig. Maar het was niet schoon.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
27 maj 2017
3.7

Terrible, terrible place! Dirty room with hair and dust and dead insects. Sheets smelled like smoke. After a day out in Amsterdam, we returned to find all of our things missing from the room. All of our things were packed up and left in the next room over - door open, bras and shoes mixed in bags - no clear explanation about what happened. Felt very unsafe. Had to leave a deposit, no mention in the T&Cs. I would not recommend staying here. It was not quirky or cute, go elsewhere!

    • 6.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
  • Anonym
  • Spanien, Par, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
10 apr 2017
8.3

Cozy room, very nicely decorated and private. It could use some minor improvements, such as in the bathroom, and a bigger table. Good value for money.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.

×