Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Iguassu Falls Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner

Endast fastigheter med recensioner på de senaste 12 månaderna får ett betyg.

Plats

Rua Ignacio Sottomaior, 668, Vila Yolanda

Vägbeskrivning Till Boende

Från alla håll man ska gå av alltid på Avenida das Cataratas , Vila Yolanda distriktet . Som referens kan du använda Chaplin Snooker Bar. Adressen till vandrarhemmet är 668 Ignacio Sottomaior gatan.

- Från IGU flygplatsen i Brasilien måste man fånga 120 bussen CENTRO och gå av vid Avenida das Cataratas framför Chaplin Snooker Bar ( motsatt riktning av vandrarhemmet ). Vandrarhemmet Platsen är vid 668 Ignacio Sottomaior gata , Vila Yolanda distriktet . Från flygplatsen på väg till staden måste man gå av efter det andra trafikljuset.

- Från IGR flygplatsen i Argentina måste man ta bussen till staden Puerto Iguazu och gå av vid bussterminalen och byta till en annan buss till Foz do Iguassu - Brasilien . När du är i Brasilien gå av vid Avenida das Cataratas framför Chaplin Snooker Bar ( motsatt riktning av vandrarhemmet ). Vandrarhemmet Platsen är vid 668 Ignacio Sottomaior gata , Vila Yolanda distriktet . Från gränsen på väg till staden måste man gå av efter det andra trafikljuset . Vi påminner ATT PÅ VÄG en kommer att behöva stanna vid den argentinska gränsen och senare vid den brasilianska GRÄNSEN FÖR ATT SE OM tidningarna.

- Från bussterminalen - Rodoviaria i Brasilien måste man fånga 105 eller 115 buss Jardim das Flores och gå av vid Avenida das Cataratas framför Chaplin Snooker Bar ( motsatt riktning av vandrarhemmet ) . Vandrarhemmet Platsen är vid 668 Ignacio Sottomaior gata , Vila Yolanda distriktet.

- Från bussterminalen i Puerto Iguazu man måste för att hinna med bussen till Foz do Iguassu - Brasilien . När du är i Brasilien gå av vid Avenida das Cataratas framför Chaplin Snooker Bar ( motsatt riktning av vandrarhemmet ). Vandrarhemmet Platsen är vid 668 Ignacio Sottomaior gata , Vila Yolanda distriktet . Från gränsen på väg till staden måste man gå av efter det andra trafikljuset . Vi påminner ATT PÅ VÄG en kommer att behöva stanna vid den argentinska gränsen och senare vid den brasilianska GRÄNSEN FÖR ATT SE OM tidningarna .

- Från bussterminalen i Ciudad del Este i Paraguay man måste för att hinna med bussen till Foz do Iguaçu - Brasilien som avgår var 30 minuter och när i Brasilien måste man gå av vid Macdonalds busshållplatsen. Från Macdonalds till vandrarhemmet är det inte för långt , endast 8 kvarter . Vi påminner ATT PÅ VÄG ett behov att stanna vid den paraguayanska gränsen och senare vid den brasilianska GRÄNSEN FÖR ATT SE OM tidningarna.

Endast fastigheter med recensioner på de senaste 12 månaderna får ett betyg.

Läs alla recensioner BOKA NU

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.

×