X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

33 000 boenden i 170 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till Ideal Youth Hostel

Calle Unio 12, Barcelona, Spanien

karta & vägbeskrivning


76%Betyg

  • 77%Värde för pengarna
  • 77%Säkerhet
  • 94%Plats
  • 78%Personal
  • 70%Atmosfär
  • 68%Renlighet
  • 69%Utrustning

Översatt av Google Anländer från BCN flygplats:
Buss: Ta Aerobus till Plaza Catalunya (mitten), ändra här och ta tunnelbanan (linje 3/green linje, riktning Zona Universitria och gå av bara en hållplats bort på Liceu;.
På Ramblas Boulevard, leta efter Mc Donalds och Kentucky Fried Chicken, är vi på gatan mitt emot på n10. (Korsning Ramblas Boulevard).

Från Girona flygplats:
Ta pendelbuss till Barcelona Nord busstation, därifrån gå till tunnelbanestationen Arc de Triompf och ta den röda linjen (riktning Hospital de Bellvitge), på Catalunya stopp du måste ändra till den gröna linjen mot Zona Universitria och gå av bara en hållplats bort på Liceu. På Ramblas Boulevard, leta efter Mc Donalds och Kentucky Fried Chicken, är vi på gatan mitt emot på n10. (Korsning Ramblas Boulevard).

Tåg RENFE:
Ta C1 lokala tåget mot Plaza Catalunya (mitten), som går varje 30 minuter. FÖRÄNDRING vid Plaza Catalunya och få på tunnelbanan (linje 3/green linje, riktning Zona Universitria) och gå av bara en hållplats bort på Liceu.
På Ramblas Boulevard, leta efter Mc Donalds och Kentucky Fried Chicken, är vi på gatan mitt emot på n10. (Korsning Ramblas Boulevard).

Anländer från tågstationen Sants:
Metro: ta tunnelbanan (linje 3/green linje, riktning Canyelles) och Gett av vid "Liceu" stopp. På Ramblas Boulevard, leta efter Mc Donalds och Kentucky Fried Chicken, är vi på gatan mitt emot på n10. (Korsning Ramblas Boulevard).