X
OBS: 9 eller fler gäster kvalificeras som en gruppbokning, ändra antalet gäster för att återgå till normal sökning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vägbeskrivning till Ideal Youth Hostel

C/Unio No. 12, Barcelona, Spanien

karta & vägbeskrivning


82%Betyg

  • 83%Värde för pengarna
  • 86%Säkerhet
  • 97%Plats
  • 84%Personal
  • 75%Atmosfär
  • 76%Renlighet
  • 76%Utrustning

Översatt av Google Anländer från BCN flygplats:
Buss: Ta Aerobus till Plaza Catalunya (mitten), ändra här och ta tunnelbanan (linje 3/green linje, riktning Zona Universitria och gå av bara en hållplats bort på Liceu;.
På Ramblas Boulevard, leta efter Mc Donalds och Kentucky Fried Chicken, är vi på gatan mitt emot på n10. (Korsning Ramblas Boulevard).

Från Girona flygplats:
Ta pendelbuss till Barcelona Nord busstation, därifrån gå till tunnelbanestationen Arc de Triompf och ta den röda linjen (riktning Hospital de Bellvitge), på Catalunya stopp du måste ändra till den gröna linjen mot Zona Universitria och gå av bara en hållplats bort på Liceu. På Ramblas Boulevard, leta efter Mc Donalds och Kentucky Fried Chicken, är vi på gatan mitt emot på n10. (Korsning Ramblas Boulevard).

Tåg RENFE:
Ta C1 lokala tåget mot Plaza Catalunya (mitten), som går varje 30 minuter. FÖRÄNDRING vid Plaza Catalunya och få på tunnelbanan (linje 3/green linje, riktning Zona Universitria) och gå av bara en hållplats bort på Liceu.
På Ramblas Boulevard, leta efter Mc Donalds och Kentucky Fried Chicken, är vi på gatan mitt emot på n10. (Korsning Ramblas Boulevard).

Anländer från tågstationen Sants:
Metro: ta tunnelbanan (linje 3/green linje, riktning Canyelles) och Gett av vid "Liceu" stopp. På Ramblas Boulevard, leta efter Mc Donalds och Kentucky Fried Chicken, är vi på gatan mitt emot på n10. (Korsning Ramblas Boulevard).