X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

30 000 boenden i 180 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till IchiEnSou

4-2 Komatsu-Chou SijoSagaru 4 Choume YamatoOojiDou, Kyoto, Japan

karta & vägbeskrivning


95%Betyg

  • 96%Värde för pengarna
  • 93%Säkerhet
  • 99%Plats
  • 98%Personal
  • 93%Atmosfär
  • 99%Renlighet
  • 91%Utrustning

Översatt av Google Med taxi:
Vi rekommenderar starkt MK taxi för tjänsten och kostnaden. Be en förare att ge oss en inbjudan till platsen för IchiEnSou. De kan ta dig till en fel plats annars.

Med tåg:
Ta en JR Nara linje tåg till Tofukuji, det första stoppet från Kyoto station. Överföring till Keihan linje vid Tofukuji och ta ett tåg avgränsas för Demachiyanagi. Stig av vid Gion Shijo och gå ut ur exit # 6. Byggnaden som du just kom ut från är Minamiza teater.

För att komma till pensionatet från Minamiza teater, gå ett kvarter österut (till höger när du kommer ut från avfart # 6) (promenad från floden på kartan) längs Shijo Street (huvudgatan) och sväng höger vid det första trafikljuset. Gå söderut för ett block (30 meter) från trafikljuset, kommer du att se en smal gata (första gatan från Shijo street, ca 3 meter bred) på vänster sida. Gå in på gatan för 15 meter från hörnet och du kommer att se en liten skylt, IchiEnSou, på en träbit på den svarta porten till pensionatet på vänster sida. Vänligen gå in på passagen och du hittar dig själv slutligen anländer till pensionatet!

Med buss:
Ta en buss # 4 eller # 17 eller # 205 i A2-plattformen från Kyoto station och gå av vid Shijo Kawaramachi. Gå tillbaka ca 15 m till huvudskärningspunkten mellan de två hårt trafikerade vägar, Shijo och Kawaramachi. Från korsningen, gå mot Kamo river längs Shijo street och efter bron, kommer du att se teatern över trafikljus. Anvisningarna till IchiEnSou Guesthouse från teatern (Minamiza Theater) visas ovan.


Om du tyckte att det var svårt att komma till pensionatet, ge oss ett samtal från en telefonkiosk utanför teatern. Eftersom det tar bara 2 minuter för oss att gå och möta upp med dig på teatern från pensionatet, är vi mer än gärna göra det. Tveka inte att ringa oss.